DOLAR 34,1159 0.28%
EURO 38,1597 0.25%
ALTIN 2.868,681,41
BITCOIN 21567250.40791%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Aşıkların keyifli anları! Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele
9 okunma

Aşıkların keyifli anları! Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele

Kamuoyunda 'Reynmen' olarak bilinen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş ile sevgilisi Emire Cansu Kurtaran, önceki gün İstinyePark AVM’de görüntülendi.

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 07:13
Aşıkların keyifli anları! Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yusuf Aktaş, sahne adı ile Reynmen olarak biliniyor, 2017 Miss Turkey finalisti Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişkiyi, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu.

Haberin Devamı

“NEDEN OLMASIN?”

Geçen yıl Kıbrıs’ta sahne alan şarkıcı, ilişkisine dair sorulara “Her şey yolunda gidiyor. Aşığım. Evlilik neden olmasın?” diyerek samimi bir cevap verdi.

MÜJDELİ HABER

Evlilik düşüncesini dile getiren Yusuf Aktaş, daha sonra sevgilisi Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi etti. Bu mutlu haberi sosyal medya hesaplarında paylaşan çift, fotoğraflarına yüzük ve kalp emojileri ekledi.

Şarkıcı Reynmen ve nişanlısı Emire Cansu Kurtaran, İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. El ele alışverişe gelen çift, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

YOĞUN İLGİ

Yeni sezon ürünleri inceleyen çift, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Alışveriş sonrası kahve içen Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran, daha sonra araçlarına binerek AVM’den ayrıldılar.

Haberin Devamı

Aşıkların keyifli anları Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP