DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Arkalarındayız
23 okunma

Arkalarındayız

Yaz seminerinde konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu: Hakemlerin arkasında dağ gibi duracağız. Size yapılan hakaret size yapılmıyor, bu ailenin lideri olan bana yapılmış kabul edeceğim.

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 16:46
Arkalarındayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arkalarındayız

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu’nun Yaz Semineri’nde önemli açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu, Türk hakemlerinin sahipsiz olmadığını vurgulayarak, “600 yıldır dünyayı yöneten bir milletin evlatlarıyız. Kendi hakemlerimize güvenemeyip yabancı hakemler getirmek, sadece hakemlere değil, tüm Türk milletine yapılan bir hakarettir,” dedi.

Hacıosmanoğlu, hakemlere yönelik saldırıları eleştirerek, “Halil Umut Meler Ankara’da yumruk yedi, ama Avrupa’da başarısı alkışlandı. Bu durum, TFF’nin hakemlerine sahip çıkmamasının bir sonucudur. Toplumun önüne atarsanız, elbette böyle olur. Biz hakemlerin arkasında olacağız, size yapılan hakaretler bana yapılmış kabul ediyorum,” şeklinde konuştu.

Hacıosmanoğlu, adaletli bir futbol ortamı yaratma sözü vererek, “Bizim için renk ayrımı yok. Her kulübe aynı şekilde yaklaşacağız. Güçlü olanın yanında yer almayan, adil bir yönetim anlayışına sahip olacağız,” diye belirtti.

TFF Başkanı, “Adalet sağlanamazsa Türk futbolunun marka değeri artmaz. Kimse seyretmez. Biz adil, adaletli ve ahlaklı Türk gençliğine örnek olmak için buradayız. Bunun için gerekli irade ve yürek var,” şeklinde sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP