DOLAR 34,1004 0.2%
EURO 38,0782 0%
ALTIN 2.834,030,18
BITCOIN 21378360.91421%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Arka Sokaklar’dan İnci Taneleri’ne Selam
7 okunma

Arka Sokaklar’dan İnci Taneleri’ne Selam

ABONE OL
Eylül 19, 2024 07:48
Arka Sokaklar’dan İnci Taneleri’ne Selam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni tanıtım fragmanı, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Operasyon kapsamında bir pavyonu ziyaret eden ekip, Kanal D’nin bir diğer dizisi İnci Taneleri’ne göndermelerde bulundu. Tanıtım fragmanında Hüsnü, masaya oturan bir kadına “Adın ne senin güzellik?” diye soruyor. Kadın, “Adım Dilber aslanım.” cevabını verince Hüsnü, “Evin, barkın var mı senin?” diye soruyor. Bu sırada Emniyet Müdürü Candan, “Operasyona konsantre olalım arkadaşlar.” diyerek ekipten daha dikkatli olmalarını istiyor.

20 Eylül Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin fragmanı, seri katilin peşine düşen Mesut ve Hüsnü’nün mecburen bir pavyonu ziyaret etmelerini konu alıyor. Hüsnü, pavyonun masalarından birine oturan kadına, “Adın ne senin güzellik?” diye soruyor ve “Adım Dilber aslanım.” cevabını aldığında şaşırtıcı bir şekilde makasla yanağından öpüyor.

KONSANTRASYON UYARISI

Hüsnü’nün “Evin barkın var mı senin?” sorusuna “Yoook.” cevabını alan Emniyet Müdürü Candan, operasyonu araçtan yönetirken sinirleniyor ve “Operasyona konsantre olalım arkadaşlar.” diyerek Mesut ve Hüsnü’yü uyarıyor.

O TANITIM FANLARI İKİYE BÖLDÜ

Aksiyon sahneleri ve eğlenceli anların yer aldığı tanıtım fragmanı, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Pavyon sahnelerinin ekrana yansıması dizi fanları arasında farklı yorumlara sebep oldu. Bazı izleyiciler, Mesut’un pavyonu ziyaret etmesinin Selin’in kıskançlığına yol açacağını düşünürken, diğerleri ise “Çoban spor iş başında” şeklinde yorumlar yaptı.

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan ve D Media tarafından yapımcılığı üstlenilen Arka Sokaklar, kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar ve Burak Satıbol gibi başarılı oyuncuları bir araya getiriyor. Bu sezon dizinin yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor.

Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle her Cuma akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

İnci Taneleri Arka Sokaklar Kültür Sanat Televizyon Kanal D Magazin Kültür Pavyon Medya Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP