DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.993,761,35
BITCOIN 23451762.46136%
İstanbul
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:48

SABAHA KALAN SÜRE

Arka Sokaklar kahramanları ‘Narin’ bölümünü anlattı! ‘Geleceğimize sahip çıkıyoruz’
0 okunma

Arka Sokaklar kahramanları ‘Narin’ bölümünü anlattı! ‘Geleceğimize sahip çıkıyoruz’

Kanal D’nin fenomen dizisi “Arka Sokaklar”, Türkiye gündemine ayna tutmaya devam ediyor. Narin Güran cinayetine sessiz kalmayan dizi, özel bir bölümle Türkiye’nin yarasına parmak basacak. Arka Sokaklar’ın kahramanları, bugün ekrana gelecek Narin Özel bölümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

ABONE OL
Ekim 18, 2024 21:12
Arka Sokaklar kahramanları ‘Narin’ bölümünü anlattı! ‘Geleceğimize sahip çıkıyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arka Sokaklar’ın yapımcısı Zafer Ergin, son dönemde yaşanan kayıp çocuk vakalarına dikkat çekerek dizinin bu bölümünde bu acıyı yansıtmaya çalıştıklarını söyledi. “Biz bu bölümde kayıp çocuklarımızı göstererek aslında toplumsal bir acıyı dile getiriyoruz. Sokakların problemlerinin unutulmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Haberin Devamı

VATANI KORUMAK ÇOCUKLARI KORUMAKLA BAŞLAR

Dizinin sevilen karakterlerinden Mesut Komiser rolünü üstlenen Şevket Çoruh, “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Türkiye yıllardır Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyor. Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’ne çocukların geleceğimiz olduğunu, onları korumamız gerektiğini vurgulamıştı. Bu konunun Arka Sokaklar gibi gündemi takip eden bir dizide yer alması bizim için çok önemli. Bölümü çekerken duygusal olarak etkilendik.” diye ifade etti.

Arka Sokaklar kahramanları Narin bölümünü anlattı Geleceğimize sahip çıkıyoruz

GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Dizinin önemli karakterlerinden Hüsnü Çoban rolündeki Özgür Ozan, Arka Sokaklar’ın 2006’dan bu yana Türkiye’deki toplumsal değişimleri yansıttığını belirtti. “Çocuklarımız geleceğimizse, onlara sahip çıkarak aslında geleceğimize sahip çıkıyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

KURGUMUZ, HAYATIN KURGUSU

Dizide Hakan karakterini canlandıran Ozan Çobanoğlu, “Ülkenin yaşadığı acıları dizimizde yansıtmaya çalışıyoruz. Biz bir diziyiz ama kurgumuz, hayatın gerçeklerinden besleniyor. Sanat yoluyla toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir kişi bile bu bölümden ders çıkarırsa, bizim için büyük bir kazanım olur.” dedi.

Arka Sokaklar kahramanları Narin bölümünü anlattı Geleceğimize sahip çıkıyoruz

ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN

Aylin karakterini canlandıran Özlem Çınar, “Bu kadar hassas bir konuda oyuncu olmak ikinci planda kalıyor. Çünkü önemli olan insanlık. Arka Sokaklar bu bölümde, inşallah çocuklarımız kaybolmasın diyecek.” dedi.

GERÇEK İLE KURGU ARASINDAYIM

Dizinin Zeki Komiser’i Burak Satıbol, “Meslek hayatımda hiç yaşamadığım duyguları yaşıyorum. Gerçek ile kurgu arasında bir yolculuk yapıyorum. Hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Arka Sokaklar 19 yıldır gündemi takip ediyor ve toplumsal sorunlara değiniyor. Bu yüzden bu kadar uzun soluklu bir dizi.” diye konuştu.

ÖZEL BÖLÜME, ÖZEL ÇEKİM

Arka Sokaklar’ın 686. bölümü, geniş bir ekip ve lojistik destekle hazırlandı. Çekimler İstanbul dışında, hikâyeye uygun bir köyde gerçekleştirildi. Arama kurtarma sahnelerinin çekimlerinde 6 araç, 30 kişilik JAK timi, su altı arama kurtarma ekibi, eğitimli arama kurtarma köpekleri ve iş makineleri kullanıldı. Üretime alanında uzman ekipler ve yerel ekipler de katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar kahramanları Narin bölümünü anlattı Geleceğimize sahip çıkıyoruz

CUMA AKŞAMI EKRANDA

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, D Media yapımı, Ozan ve Sinan Yurdakul’un senaryosunu yazdığı ve Baran Özçaylan’ın yönettiği dizi, 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.