DOLAR 34,1528 0.15%
EURO 37,9840 -0.3%
ALTIN 2.882,280,27
BITCOIN 21646010.89214%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Arda Turan'dan sert tepki! Beşiktaş maçından sonra sorulan soru…
6 okunma

Arda Turan'dan sert tepki! Beşiktaş maçından sonra sorulan soru…

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan gelen soruya sinirlendi.

ABONE OL
Eylül 23, 2024 07:33
Arda Turan'dan sert tepki! Beşiktaş maçından sonra sorulan soru…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, basın mensuplarına verdiği röportaj sırasında gergin anlar yaşadı.

Turan, maç değerlendirmesinde kendisine yöneltilen derbi sorularına sert tepki gösterdi. Gazeteciyle yaşadığı tartışmada, “Bırakın bu gazeteciliği. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi… Bak Beşiktaş-Eyüpspor maçı var. Bana 9 kere derbi diye sordunuz, sonra sinirlenince Arda sinirlendi oluyor.” ifadelerini kullandı. Daha sonra sinirli bir şekilde röportaj alanından ayrıldı.

ARDA’NIN BEŞİKTAŞ ŞANSSIZLIĞI

Eyüpspor, bu mağlubiyetle birlikte Süper Lig’deki 6. maçında ilk yenilgisini aldı. Şu ana kadar 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle toplam 9 puan topladılar.

Arda Turan’ın Beşiktaş’a karşı talihsiz bir geçmişi var. Teknik direktörlük ve futbolculuk kariyerinde Beşiktaş’ı konuk ettiği 9 Süper Lig maçının hiçbirini kazanamadı. 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle mücadele etti.

Arda Turandan sert tepki Beşiktaş maçından sonra sorulan soru...

ARDA TURAN’DAN DERBİ YORUMU

Perşembe günü basın mensuplarıyla bir araya gelen Arda Turan, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçın sorulması üzerine, “Saha içinde kalan, eğlenceli ve iyi oyunların oynandığı, hakemin konuşulmadığı bir derbi olsun. İki tarafa da başarılar diliyorum. Ben Galatasaraylıyım. Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama benim tek baktığım şey Eyüpspor ve Eyüpspor’un çıkarları.” şeklinde yorum yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.