DOLAR 34,0953 0.19%
EURO 38,0775 0.03%
ALTIN 2.834,070,18
BITCOIN 21424353.92268%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Aras Kargo Spor Kulübü’nün Sultanlar Ligi lansmanı yapıldı
9 okunma

Aras Kargo Spor Kulübü’nün Sultanlar Ligi lansmanı yapıldı

OLEYBOL Sultanlar Ligi'nin İzmirli yeni temsilcisi Aras Kargo Spor Kulübü'nde oyuncular, düzenlenen lansman gecesinde tanıtıldı.

ABONE OL
Eylül 12, 2024 07:18
Aras Kargo Spor Kulübü’nün Sultanlar Ligi lansmanı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aras Kargo, Sultanlar Ligi’nde İzmir’i Temsil Edecek!

İzmir’in yeni Sultanlar Ligi temsilcisi Aras Kargo Spor Kulübü, oyuncularını görkemli bir lansman gecesinde tanıttı. 13 yıl sonra Sultanlar Ligi’ne geri dönen İzmir, Aras Kargo’nun heyecanını paylaşmak için bir araya geldi.

Lansmana Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ, Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Utku Ayyarkın ve Aras Kargo Spor Kulübü yöneticileri katıldı. Üstündağ, Aras Kargo’ya başarılar dileyerek, “İki yılda hem sportif alanda hem de iş dünyasında büyük başarılara imza atan Aras ailesini kutluyorum. Sultanlar Ligi’nde Türk voleybolu, kurumsal bir yapıya doğru emin adımlarla ilerliyor. Hedefiniz ve heyecanınız yoksa hiçbir başarıya ulaşamazsınız” dedi.

Aras Kargo Başantrenörü Suphi Doğancı, İzmirli voleybolseverlere destek çağrısında bulunarak, “İzmir gibi değerli bir şehrimizi voleybolun zirvesinde temsil etmek büyük bir onur. Uzun yıllar voleybol ailesinin içindeyim, voleybol Türkiye’nin önemli bir markası haline geldi. Sultanlar Ligi’nde mücadele etmek zorlu bir görev, ancak hedeflerimiz için savaşacağız. Desteğinizi bekliyoruz!” şeklinde konuştu.

Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın ise, “2004’ten beri her spor dalında Türk sporunu destekliyoruz. Sporun birleştirici ve ilham verici gücüne inanıyoruz. Dün İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılını kutladık, bugün de Aras Kargo Spor Kulübü’nün birinci yılını kutluyoruz. İzmir’in köklü spor kültürüne ve voleybola olan tutkusuna hayran kaldık. Türkiye genelinde voleybolun gelişimine katkıda bulunmak için bu yola çıktık. Aras Kargo Kadın Voleybol Takımımız bir yıl içinde Vodafone Sultanlar Ligi’ne çıktı ve İzmir’in 13 yıllık lig hasretine son verdi. Hedefimiz, ülkemizi dünyada temsil edecek, milli takım seviyesinde yetenekli sporcular yetiştirmek, heyecan dolu maçlara ev sahipliği yapmak, rakibe saygılı ve takımına sadık taraftarlara sahip olmak, sporcusu, teknik ekibi ve taraftarıyla örnek bir spor kulübü olmaktı. Ve bu hedefe kararlılıkla yürüyoruz. Sadece sportif başarı değil, gençlerimizi geleceğe hazırlamak için de hayaller kuruyoruz. Bugün İzmir’in değerli kulüplerinin de aramızda olması bizleri onurlandırıyor. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında kadın voleybol takımı kurmaktan gurur duyuyoruz. Kadınlarımızın sporda da ülkemizi gururlandırması bizim için çok değerli.” diye konuştu.

Gecede takımın oyuncuları tek tek tanıtıldı ve hazırlanan pasta hep birlikte kesildi.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP