DOLAR 34,2041 0.06%
EURO 37,9692 -0.34%
ALTIN 2.915,350,68
BITCOIN 21856550.46784%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:16

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Aralarında 29 yaş var! Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor
2 okunma

Aralarında 29 yaş var! Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor

Angelina Jolie'den olaylı olarak ayrılan Brad Pitt aradığı aşkı buldu. Hollywood’un ünlü ismi Brad Pitt yeniden evliliğe hazırlanıyor.

ABONE OL
Ekim 1, 2024 11:27
Aralarında 29 yaş var! Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brad Pitt ve Ines de Ramon, iki yıl önce başlayan aşklarını resmileştirmek için evlilik yolunda ilerliyor. 29 yaş farkıyla dikkat çeken çift, Hollywood’un en merak edilen ilişkilerinden biri haline geldi. Brad Pitt, Ines de Ramon’la el ele Venedik Film Festivali’ne katılarak aşklarını tüm dünyaya ilan etmişti.

Aralarında 29 yaş var Hollywood’un ünlü ismi yeniden baba olmak istiyor

60 yaşındaki Brad Pitt ve 31 yaşındaki Ines de Ramon, ilk kez birlikte kırmızı halıda göründüler. İkili, Pitt’in yeni filmi “Wolfs”un Venedik Film Festivali’ndeki prömiyerine katıldı. Ramon, Pitt’i “Formula 1” filminin setinde de yalnız bırakmamış, sevgilisine destek olmuştu. Ünlü çifte, Pitt’in “Wolfs”taki rol arkadaşı George Clooney ve eşi Amal Clooney de eşlik etti.

Evlilik yolunda ilerleyen çiftin, aile kurma düşüncesinde olduğu söyleniyor. Angelina Jolie’den 6 çocuk sahibi olan Brad Pitt’in, Ines de Ramon’la bir bebek sahibi olmak istediği konuşuluyor.

Çevresi, 2016 yılında Angelina Jolie’den olaylı bir şekilde ayrılan Pitt için “Bu, Brad’in boşanmadan sonraki ilk ciddi ilişkisi. De Ramon’u kız arkadaşı olarak tanıtıyor. Ines, Brad’i çok mutlu ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

Ines de Ramon’ın eski eşi de ünlü bir isim. Ramon, Brad Pitt’le anılmaya başlamadan kısa bir süre önce, “Vampire Diaries” dizisinin yıldızı Paul Wesley ile olan 3 yıllık evliliğini sonlandırmıştı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin kızları Zahara ve Vivienne, babalarının soyadını kullanmaktan vazgeçmişti. Brad Pitt, ayrıca kızı Shiloh’dan da bir darbe yemişti. 18 yaşına giren Shiloh, babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurmuştu. Davanın sonuçlanmasıyla Shiloh’nun adı resmi olarak Shiloh Nouvel Jolie oldu.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.