DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21561830.0973%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Antalyaspor – Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
5 okunma

Antalyaspor – Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor sahasında Göztepe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe formasıyla efsaneleşen Alex'i takımın başına getirerek kentte ayrı bir...

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 08:35
Antalyaspor – Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in yeni sezonunda heyecan dorukta! Geçen sezonun dikkat çeken takımlarından Antalyaspor, evinde yeni sezona Göztepe’yi konuk ediyor. 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayan İzmir ekibi, yeni sezona iddialı bir kadroyla giriyor. Kuryu Matsuki, Koray Günter, Novatus Miroshi, Djalma Silva ve Nazım Sangare gibi isimleri kadrosuna katan Göztepe, Stanimir Stoilov yönetiminde Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefliyor. Antalyaspor ise Alex de Souza’nın yönetiminde ilk resmi maçına çıkacak.

Peki, Antalyaspor – Göztepe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Süper Lig’in ilk haftasında kozlarını paylaşacak olan iki takım, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te karşı karşıya gelecek. Bu heyecan dolu mücadeleyi beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Maçın canlı anlatımını ise fanatik.com.tr’de takip edebilirsiniz.

Antalyaspor – Göztepe mücadelesini Zorbay Küçük yönetecek. Furkan Ürün ve Samet Çiçek ise yardımcı hakemlik görevini üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Aksu olacak.

Antalyaspor - Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.