DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139312-0.58572%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Antalya’da Lüks Otomobil Kazası: Sürücü Kanlar İçinde Kaldı
13 okunma

Antalya’da Lüks Otomobil Kazası: Sürücü Kanlar İçinde Kaldı

ABONE OL
Eylül 5, 2024 08:38
Antalya’da Lüks Otomobil Kazası: Sürücü Kanlar İçinde Kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da meydana gelen bir trafik kazasında, lüks bir otomobil hurdaya döndü. Sürücü, kontrolünü kaybederek bir direğe ve bir palmiye ağacına çarptıktan sonra refüje uçtu. Kaza sonrası, kanlar içinde kalan sürücüyü trafik polisi, sağlık ekiplerinin gelmesini beklediği süre boyunca sakinleştirmeye çalıştı.

Olay, dün gece geç saatlerde Kepez ilçesindeki Serik Caddesi’nde gerçekleşti. 23 yaşındaki Berke Can Ömeroğlu, kullandığı 07 BBG 670 plakalı Mercedes marka lüks otomobiliyle şehir merkezinden Aksu istikametine doğru seyir halindeyken aşırı hız ve direksiyon hakimiyeti kaybı nedeniyle önce yol kenarındaki aydınlatma direğine, ardından da palmiye ağacına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle, aydınlatma direği yerinden koparak yaklaşık 20 metre ileriye fırladı. Kazanın şiddetini gösteren bir diğer detay ise otomobilin motorunun yerinden çıkması ve parçaların etrafa saçılmasıydı.

Kazayı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vererek olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilin içinde sıkışan Berke Can Ömeroğlu, kazayı yaralı olarak atlattı. Ön kısmı tamamen paramparça olmuş ve parçaları etrafa saçılmış otomobilin içinde sıkışan sürücü, acı içinde kıvranıyor ve şokta olduğu gözlemlendi. Trafik polisi sürücüyü sakinleştirmeye çalışırken, “Elleme güzel kardeşim. Hareket etme. Ambulans, itfaiye gelecek, sakin ol. Arayacağım eşini” dedi. Diğer ekipler de sürücüyle konuşarak sakinleşmesini ve ayık kalmasını sağlamaya çalıştı.

Ağır yaralanan Ömeroğlu, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ömeroğlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazaya şahit olan motosiklet sürücüsü Burak Uysal, polis ekiplerine gördüklerini anlattı: “Arkamdan bir ses geldi. Hemen peşinden bir ateş patladı. Direk üzerime doğru geldi. Önde ilerliyordum, aydınlatma direğinin üzerime doğru geldiğini gördüm. Hemen yolun kenarına çekip ambulansı aradım.” Trafik ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından, hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Acil Durum Otomobil 3-sayfa antalya trafik Güncel Polis Kepez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP