DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152534-0.43039%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Simge Sağın Konseriyle Kutlandı
16 okunma

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Simge Sağın Konseriyle Kutlandı

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 10:47
Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Simge Sağın Konseriyle Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Ağustos Zafer Bayramı, Antalya’da coşkulu bir konserle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe binlerce Antalyalı, ellerinde Türk bayraklarıyla akın etti. Gençlerin yoğunlukta olduğu kalabalık, meydanı adeta bayraklarla donattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen kutlama programına Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve diğer siyasi parti temsilcileri de katıldı. Konser öncesinde, Antalyalılar cep telefonlarının ışıklarını açarak meydana büyüleyici bir atmosfer yarattı. DJ Mert Aydın’ın performansı, gecenin açılışını yaptı.

’30 AĞUSTOS BÜYÜK BİR DESTANDIR’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemini vurgulayarak, bu tarihin Türk milletinin zaferlerle dolu şanlı tarihine damga vurduğunu belirtti. “O gün, vatanı için canını ortaya koyan Mehmetçikler, kararlılık ve cesaretin zaferle taçlandığını gösterdi. 30 Ağustos, vatan sevgisinin her şeyin önünde geldiğini kanıtlayan büyük bir destandı” dedi.

SİMGE’NİN ŞARKILARIYLA ZAFER COŞKUSU

Başkan Böcek’in konuşmasının ardından, sahneye popüler şarkıcı Simge Sağın çıktı. “Aşkın Olayım”, “Yakışıklı”, “Ben Bazen” gibi sevilen şarkıları seslendiren Simge, 30 Ağustos’a özel 10. Yıl Marşı’nı da hayranlarıyla birlikte söyledi ve coşkuyu doruk noktasına taşıdı. Danslarıyla da dikkat çeken Simge, Antalyalıların zafer coşkusuna ortak oldu. Konser izleyenler ise o anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Konser sonunda Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Simge’ye Atatürk’ün Antalya ziyareti sırasında çekilmiş bir fotoğraf hediye etti.

HABER: Tunahan KIR- KAMERA Aslı DURAN ANTALYA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Simge Sağın Antalya Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP