DOLAR 34,2629 -0.03%
EURO 37,4880 -0.04%
ALTIN 2.931,540,13
BITCOIN 22142662.82577%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:55

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı
9 okunma

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı

ABONE OL
Ekim 13, 2024 08:48
Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Kırmızı Halıda Şıklık Yarışı

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kapanış ve ödül töreni öncesinde, kırmızı halıda bir şıklık yarışı yaşandı. Festival, “Hikayemiz Birlikte” sloganıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlendi. Geçen yıl yaşanan tartışmaların ardından yeniden düzenlenen festival, cam piramitte gerçekleşen törene gelen sanatçıları, yönetmenleri, oyuncuları ve konukları bir araya getirdi.

Kırmızı halıda yürürken fotoğraf çektiren yıldızlar, festivalin önemini vurgulayan konuşmalarla geceye renk kattı. Oyuncu Mehmet Aslantuğ, sinemanın yeni kuşaklara taşınmasında festivalin önemli rol oynadığını belirterek, “Her tarafta gençliğimizi de buluyoruz. Bugünü de yarını da görüyoruz” dedi.

Jüri Başkanı Ferzan Özpetek, festivalde 12 filmden 11’inin ilk film olması nedeniyle heyecanlı olduklarını belirtti. Jüri üyeleri de keyifli bir hafta geçirdiklerini ve birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Kırmızı halıda “Mukadderat” filminin yönetmeni Nadim Güç ve oyuncular da ilgiyle karşılandı. Yönetmen Güç, ilk filmleriyle aldıkları ilgi için teşekkür etti. Oyuncu Nur Sürer ise festivalin önemine değinerek, “Özellikle bir daha bir oyuncu olarak sansür gibi bir şeyle Antalya’nın anılmasını istemiyorum. Kirlenmesine izin vermemeliyiz” dedi.

Festival, sinemaseverlerle buluşan filmlerin oyuncularının ve yönetmenlerinin şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Kırmızı halıda yaşanan heyecan, festivalin canlılığını ve sinemanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Film Festivali Kültür Sanat Etkinlikler Yönetmen Magazin Antalya Sinema Tören

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP