DOLAR 34,1743 -0.05%
EURO 37,1912 -0.07%
ALTIN 2.934,030,25
BITCOIN 23193802.54673%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:49

YATSIYA KALAN SÜRE

Annem Ankara Dizisinin Afişi Yayınlandı
7 okunma

Annem Ankara Dizisinin Afişi Yayınlandı

ABONE OL
Ekim 16, 2024 08:47
Annem Ankara Dizisinin Afişi Yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak “Annem Ankara” dizisinin afişi yayınlandı. Gerçek bir hayattan uyarlanan dizinin afişi, “Acıyı bal eyleyen annelerimize” sloganıyla dikkat çekiyor ve izleyicileri duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

1990’lı yıllarda başkent Ankara’da geçen hikaye, evlat edinme özlemiyle yaşayan bir adam ve çocuklarını büyütmek için erken yaşta emekli olan fedakâr bir kadının hikayesini konu alıyor. “Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!” mottosuyla yayınlanacak olan dizinin başrollerini Bergüzar Korel (Zuhal) ve Mehmet Günsur (Hasan) paylaşıyor.

‘ACIYI BAL EYLEYEN ANNELERİMİZE’

Sosyal medyada yayınlanan afişte, Zuhal üç erkek çocuğuyla birlikte günbatımında Ankara’ya bakıyor. Afiş, zorluklar karşısında umudunu asla kaybetmeyen annelerin sembolü olarak öne çıkıyor ve “Acıyı bal eyleyen annelerimize” sloganıyla izleyiciye dokunmayı hedefliyor.

Başak Angigün tarafından kaleme alınan ve BKM imzalı Annem Ankara’nın yönetmenliğini Faruk Teber üstleniyor.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KADRODA

Dizinin oyuncu kadrosunda Korel ve Günsür’ün yanı sıra Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça ve Yasin Pehlivan gibi deneyimli ve başarılı isimler yer alıyor.

Annem Ankara, yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Bergüzar Korel Kültür Sanat Televizyon Magazin Kanal D Ankara Kültür Sanat Medya Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.