DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Ankara’da ve Beypazarı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenleri
13 okunma

Ankara’da ve Beypazarı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenleri

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 07:57
Ankara’da ve Beypazarı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Çubuk ve Beypazarı ilçeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkulu törenlerle kutladı. Her iki ilçede de resmi makamlar, vatandaşlarla birlikte bu anlamlı günü anmak için bir araya geldi.

Çubuk’ta, Kaymakam Vehbi Bakır ve Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kaymakamlık makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti. Daha sonra, Yavuz Selim Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende, günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Etkinlikler sonrasında, Kaymakam Bakır ve Belediye Başkanı Demirbaş, ilçedeki gazileri ve şehit yakınlarını evlerinde ziyaret ederek onların bayramını kutladı.

Beypazarı’nda da 30 Ağustos Zafer Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Özer Kasap ve diğer resmi yetkililer, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Ardından, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende, günün anlam ve önemi hakkında Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Oğuz Karacabey konuşma yaptı. Tören, Kaymakam Vedat Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Günel, Belediye Başkanı Özer Kasap, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oğuzhan Yılmaz, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Beypazarı’nda, İncili Cami’de tüm şehitler için dua edildi.

Beypazarı ankara Çubuk Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP