DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154483-0.22424%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Ankara’da Trafik Kazası: 9 Kişi Hayatını Kaybetti
4 okunma

Ankara’da Trafik Kazası: 9 Kişi Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:45
Ankara’da Trafik Kazası: 9 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ankara’da meydana gelen bir trafik kazası nedeniyle 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve 27 kişinin de yaralandığını açıkladı. Memişoğlu, Adıyaman’da yaptığı açıklamada 5 yaralının durumunun kritik olduğunu ve tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

Bakan Memişoğlu, deprem felaketinden etkilenen Adıyaman’a ziyaret gerçekleştirmiş ve çeşitli temaslarda bulunmuştur. Adıyaman Valisi Osman Varol, milletvekilleri ve yerel yöneticiler tarafından karşılanan Memişoğlu, ilk olarak valiliği ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almıştır. Ardından şehirdeki sağlık yatırımlarının durumunu ele alan bir toplantıya katılmış ve esnafları ziyaret etmiştir.

img

62 kişiyi taşıyan yolcu uçağı şehrin göbeğine düştü

img

Ankaralı Turgut’un son hali sevenlerini kahretti

img

Aynı iş yerine ikinci saldırı! Önce “Çekilin” diye bağırdı sonra kurşun yağdırdı

Bakan Memişoğlu, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde inşaatı devam eden ‘Akıllı Hastane’ modelindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni incelemiştir. Hastanedeki incelemelerinin ardından gazetecilere konuşan Bakan Memişoğlu, depremden etkilenen Adıyaman’da yaraları sarmaya çalıştıklarını ve sağlık hizmetlerini iyileştirmek için çalıştıklarını belirtmiştir.

Sağlık Bakanı, deprem sonrası sağlık çalışanlarının gösterdiği özveri ve duyarlılıktan dolayı onları kutlamış ve millete destek çağrısı yapmıştır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Memişoğlu Sağlık Bakanı trafik Ankara Acil Durum Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP