DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149327-0.02581%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ankara’da sahipsiz köpek saldırısı: Yaşlı adam yaralandı
11 okunma

Ankara’da sahipsiz köpek saldırısı: Yaşlı adam yaralandı

ABONE OL
Eylül 6, 2024 09:56
Ankara’da sahipsiz köpek saldırısı: Yaşlı adam yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da bir parkta yaşlı bir adam, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayarak bacağından yaralandı. Olay, dün Altındağ’daki parkta meydana geldi.

Yaşlı adam, parkta dinlenirken sahipsiz köpek tarafından saldırıya uğradı. Çevredekiler, adamın yardımına koşarak sağlık ekiplerini çağırdı. Yaralı adam, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

“Yaşlılar korkudan dışarı çıkamıyor”

Olayla ilgili konuşan esnaf Nadir Eren Öztürk, “Son günlerde, bir kız çocuğu, parkta köpeklerle dolaşıyor ve onları besliyormuş. Köpekler de insanlara saldırmaya başlamış. Bugün ise yaşlı bir adamın bacağını ısırmış. Sağlık ekipleri geldi, yaralı adama müdahale etti. Ambulansın içindeydi, başında birkaç kişi ilgileniyordu. Bu park eskiden çok kalabalıktı. Bu olaylardan sonra sakinleşti. Burada çok fazla yaşlı var ve korkudan dışarı çıkamıyor. Her adımımızda köpeklerle karşılaşıyoruz. Yaşlılar kaçamazlar, güçleri yetmiyor. Köpekler, küçük çocukları da kovalıyor” dedi. – ANKARA

Hayvan Hakları Güvenlik 3-sayfa Güncel ankara Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP