DOLAR 34,0389 -0.12%
EURO 38,0783 0.36%
ALTIN 2.831,381,03
BITCOIN 21528705.64017%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

20:34

YATSIYA KALAN SÜRE

Ankara’da Komşu Kavgası Kanlı Bitti: 3 Ölü, 1 Yaralı
57 okunma

Ankara’da Komşu Kavgası Kanlı Bitti: 3 Ölü, 1 Yaralı

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 09:56
Ankara’da Komşu Kavgası Kanlı Bitti: 3 Ölü, 1 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, Mecnun Ekinci isimli bir şahıs, husumetli olduğu komşuları Murat Zurnacı ve ailesine silahla saldırdı. Saldırıda Zurnacı, oğlu Mücahit ve evde bulunan arkadaşı Mustafa Öztürk hayatını kaybetti. Zurnacı’nın eşi Şengül Zurnacı ise ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece saatlerinde 1422. Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Komşular, Ekinci ile Zurnacı arasında birkaç gün önce tartışma yaşandığını ve olay gecesi de tekrar tartışmaya başladıklarını ifade ettiler. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Ekinci, tabancayla ateş açarak komşularına saldırdı.

Saldırgan Ekinci, olaydan sonra kaçtı ancak kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayın yaşandığı marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, Ekinci ile Zurnacı’nın olaydan birkaç saat önce ayrı zamanlarda marketten alışveriş yaptığını gösterdi.

“Taraflar birkaç gün önce de tartışmıştı” diyen çevre esnaflarından Kazım Özet, olayın yaşandığı gece Ekinci ve Zurnacı’nın marketten alışveriş yaptığını ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını gözlemlediğini belirtti. Özet, Ekinci’nin önce Zurnacı’nın eşine, ardından da diğerlerine saldırdığını ve aralarında husumet olduğunu ancak sebebini bilmediğini ifade etti. Komşuların silah seslerini duyduklarını ve olay yerine yaklaşamadıklarını da ekledi. Özet ayrıca, ölenlerden ikisinin aynı aileden, diğerinin ise Zurnacı’nın oğlunun arkadaşı olduğunu söyledi.

Keçiören 3-sayfa ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.