DOLAR 34,0890 0.2%
EURO 38,1501 0.18%
ALTIN 2.846,500,62
BITCOIN 21761542.93726%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ankara’da kaza yapan otobüsten kıl payı kurtulan yolcu: Kimisi şans der, ben anne duası diyorum
5 okunma

Ankara’da kaza yapan otobüsten kıl payı kurtulan yolcu: Kimisi şans der, ben anne duası diyorum

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:56
Ankara’da kaza yapan otobüsten kıl payı kurtulan yolcu: Kimisi şans der, ben anne duası diyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında, Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait yolcu otobüsü devrildi. Kaza sonucunda 9 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı. 39 numaralı koltukta seyahat etmesi gereken Faruk Kaya, otobüsün gecikeceğini öğrenerek bileti iptal etti ve başka bir otobüse bindi. Kaya, bu sayede kaza anında otobüste olmaktan kurtuldu.

Ağrı’dan İzmir’e gitmek üzere yola çıkan otobüsün kaza haberini alan Kaya, şok yaşadı. Kazadan kurtulduğu için minnettar olan Kaya, yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı’na anlattı. Sabah 02:00’de Manisa’ya seyahat etmek üzere otobüsten bilet almış olan Kaya, otobüsün gecikeceğini öğrenince bileti iptal etmişti. Başka bir firmanın otobüsüne binerek Manisa’ya hareket eden Kaya, daha sonra otobüsün kaza yaptığını öğrendiğinde rahat bir nefes aldı.

Kaya, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Arkadaşımla buluşmak için saat 02:00’deki Manisa otobüsüne bilet almıştım. Sabah saat 01:00’de AŞTİ’ye geldiğimde firmanın yazıhanesinde kimse yoktu. Diğer yazıhanelerde çalışan bir abi bana otobüsün saat 04:00’te hareket edeceğini söyledi. Bunun üzerine internet üzerinden aldığım bileti iptal ettim ve başka bir otobüse bindim. Yolculuğum bittikten sonra telefonlarım çalmaya başladı. Otobüsün kaza yaptığını ve benim ne durumda olduğumu sordular. Kazadan son anda kurtulduğumu söyledim.” dedi.

Kaya, “Kimisi şans der, ben anne duası diyorum” diyerek kaza anında otobüste olmaktan kurtulduğu için minnettar olduğunu ifade etti. Hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerini ileten Kaya, kazanın ardından tedirgin olmadığını ve kazadan kurtulmasının bir mucize olduğunu vurguladı.

Faruk Kaya ankara Ağrı Ulaşım Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP