DOLAR 34,2917 0.22%
EURO 37,8255 0.13%
ALTIN 2.928,150,43
BITCOIN 21007320.78042%
İstanbul
21°

AÇIK

16:12

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankara’da Hemşirenin Müdahalesini Engelleyen Ağabeyin Görüntüleri Ortaya Çıktı
3 okunma

Ankara’da Hemşirenin Müdahalesini Engelleyen Ağabeyin Görüntüleri Ortaya Çıktı

ABONE OL
Ekim 4, 2024 10:56
Ankara’da Hemşirenin Müdahalesini Engelleyen Ağabeyin Görüntüleri Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da yaşanan bir cinayet davasında şok edici görüntüler ortaya çıktı. 13 Haziran’da Kamuran Özdemir ve Mustafa Ağırbaş, telefon bayisi işletmecisi Samet Bostancı tarafından tabancayla vurularak hayatlarını kaybetmişti. Olayda, Samet Bostancı’nın ağabeyi Murat Bostancı’nın, yaralı kardeşlerine yardım etmek isteyen bir hemşireyi ve çevredekileri engellediği anlara ilişkin görüntüler dava dosyasına delil olarak sunuldu.

Görüntülerde, yerde kanlar içinde yatan Mustafa Ağırbaş’a yardım etmeye çalışan hemşire E.C.’yi Murat Bostancı’nın itekleyerek uzaklaştırdığı ve çevredeki kişileri de tehdit ederek uzaklaştırdığı görülebiliyor. Bazı vatandaşların “Yazıktır” demesine rağmen Murat Bostancı, yaralılar müdahale edilmesini engellemeye devam ediyor.

İddianamede, Murat Bostancı’nın “İhmali suretle kasten öldürme” suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istendi. Olayda, Samet Bostancı tutuklanmış, 13 gün sonra ağabeyi Murat Bostancı da aynı suçlamadan tutuklanmıştı.

Olayın ardından, Samet Bostancı’nın Özdemir ve Ağırbaş’tan haraç istediklerini iddia ettiği öğrenildi. İki maktul, olay yerinde hayatlarını kaybetmiş ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.