DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ankara’da Elektrikli Scooter Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
7 okunma

Ankara’da Elektrikli Scooter Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Eylül 16, 2024 08:56
Ankara’da Elektrikli Scooter Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da meydana gelen bir trafik kazasında, bir otomobil elektrikli scooter’a çarpmış ve scooter sürücüsü hayatını kaybetmiştir.

Kaza, Yenimahalle ilçesi Hipodrom Caddesi’nde sabah saat 07.30’da yaşanmıştır. Yenimahalle yönüne giden otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen elektrikli scooter sürücüsüne çarpmıştır. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, scooter sürücüsünün hayatını kaybettiğini tespit etmiştir. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kaza nedeniyle aksayan trafik akışı, araçların kaldırılmasıyla normale dönmüştür.

“Bu yolun biraz tehlikeli olduğunu düşünüyorum, çünkü sürücüler genellikle hızlı gidiyor”

Olaya tanık olan bir vatandaş, “Sabah erken saatlerde meydana gelen bir kaza oldu. Yoldan geçen otomobil, çocuğa çarpmış. Kazanın sonucunda kişi hayatını kaybetmiş. Sonrasında sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. İncelemeler yapıldı ve cenaze kaldırıldı. Görünüşe göre çocuk karşıya geçmeye çalışıyormuş. O sırada araba çarpmış. Bu yol biraz tehlikeli olduğu için sürücüler genellikle hızlı gidiyor.” şeklinde konuşmuştur. – ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elektrikli scooter Yenimahalle Otomobil Scooter 3-sayfa Ankara Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP