DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2120555-0.54231%
İstanbul
23°

AÇIK

16:10

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankara’da Doğalgaz Patlaması Tofaş Aracını Yaktı
9 okunma

Ankara’da Doğalgaz Patlaması Tofaş Aracını Yaktı

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:39
Ankara’da Doğalgaz Patlaması Tofaş Aracını Yaktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da bir inşaat alanında meydana gelen doğalgaz patlaması, park halindeki bir Tofaş marka otomobili küle çevirdi.

Olay, Pursaklar ilçesi Tevfik İleri Caddesi Elfidan Sokak’ta bulunan bir inşaat alanında yaşandı. İddiaya göre, kazı yapan bir iş makinasının kepçesi, doğalgaz hattı borusunu deldi. Bölgede bir süre gaz sızıntısı yaşandıktan sonra meydana gelen patlama, alevlerin yükselmesine neden oldu. Alevler, yakındaki park halindeki 06 S 3220 plakalı Tofaş’a sıçradı ve otomobil kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü ve gaz kaçağını kontrol altına aldı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

“Bir anda alevler yükselmeye başladı ve araca sıçradı,” diyen olay tanığı Barış Cankurt, “İş makinası çalışma yapıyordu. Ardından doğalgaz kaçağı meydana geldi. Ekipler geldi ve etrafı şeritle çevirdi. Arkadaşımızın arabası da oradaydı ve onu almamıza izin verilmedi. Bir anda alevler yükselmeye başladı ve araca sıçradı. Otomobil tamamen yandı. Sonrasında durumu kontrol altına aldılar. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.” dedi.

Ankara'da Doğalgaz Patlaması Tofaş Aracını YaktıKaynak: İhlas Haber Ajansı / ALİ NARGÜNER – 3.Sayfa

Pursaklar Otomobil Güvenlik 3-sayfa Olaylar İtfaiye Ankara Ulaşım Tofaş

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP