DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 21570962.83172%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

16:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankara’da Diplomatik Tenis Günü Turnuvası Düzenlendi
4 okunma

Ankara’da Diplomatik Tenis Günü Turnuvası Düzenlendi

ABONE OL
Ekim 12, 2024 09:56
Ankara’da Diplomatik Tenis Günü Turnuvası Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Tenis Eğitim Merkezi’nde, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Tenis Federasyonu tarafından “Diplomatik Tenis Günü” turnuvası düzenlendi.

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve Lüksemburg Büyükelçiliği iş birliğiyle gerçekleşen etkinliğe Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Başkanı Mehmet Kemal Bozay, Lüksemburg’un Ankara Büyükelçisi Georges Faber ve Milli Paralimpik sporcular katıldı.

“Örnek olmaya çalışıyoruz”

Turnuva açılış maçında yer alan Dışişleri Bakan Yardımcısı Bozay, spor faaliyetleriyle örnek olmaya çalıştıklarını belirterek, “Avrupa Spor Haftası’nda daha önce de benzer turnuvalar düzenlendi. Lüksemburg Büyükelçisi Georges, profesyonel bir tenisçi. Bu etkinlik, Bakanlığımız ve Avrupa Başkanlığı’nı bir araya getirdi. Hep birlikte sportif bir faaliyet gerçekleştiriyoruz. Açılış maçını da 2 paralimpik oyuncumuzla yaptık. Bu, sembolik bir çalışmaydı. Bu tür faaliyetlerde örnek olmaya çalışıyoruz. Sporun önemi, güzellikleri ve kaynaştırıcı yönü, dünyanın dört bir yanından gelen diplomatları ve Ankara’da görev yapan diplomatları bir araya getiriyor.” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Uluslararası İlişkiler Mehmet Kemal Bozay Lüksemburg Diplomasi Etkinlik Politika Türkiye ankara Tenis Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP