DOLAR 34,1289 0.05%
EURO 38,2448 0.19%
ALTIN 2.916,020,06
BITCOIN 21770210.39174%
İstanbul
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ankara’da Çocuklar Arasındaki Kavga Ailelere Yansıdı: 1 Ölü, 1 Yaralı
5 okunma

Ankara’da Çocuklar Arasındaki Kavga Ailelere Yansıdı: 1 Ölü, 1 Yaralı

ABONE OL
Eylül 25, 2024 10:56
Ankara’da Çocuklar Arasındaki Kavga Ailelere Yansıdı: 1 Ölü, 1 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan trajik olayda, çocukların arasındaki bir tartışma aile üyelerinin dahil olmasıyla kanlı bir kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Olay, Anadolu Mahallesinde bulunan 485. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 13 yaşındaki M.N.A. ile yaşıt arkadaşı arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. M.N.A.’nın babası Mustafa Arslan (45), oğlunun yaşadığı olayı anlatması üzerine kavga ailelere taşındı. Arslan, oğluyla birlikte kavga eden çocuğun evine gitti. Aile büyükleri ve çocuklar arasında başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında karşı aileden Abdülbaki Işık (19), baba Arslan’ı ve 13 yaşındaki M.N.A.’yı bıçakladı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, baba Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı M.N.A. ise en yakın hastaneye kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis ekipleri, bıçaklı saldırgan Abdülbaki Işık’ı gözaltına aldı. Yoğun bakım servisinde tedavi gören M.N.A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

“Hem baba hem de oğlunu bıçaklamışlar”

Olay sırasında evinde bulunan mahalle sakini Zeynep Berk, “Çok yoğun bir ses duydum ve ses gitgide yükselince kavga olduğunu anladım. Balkondan baktığımda çok sayıda polis arabası ve ardından ambulans geldi. Bir kadın, kızlarıyla birlikte feryat figan haldeydi. Herkes koştu, biz de kızları sakinleştirmeye çalıştık. Kimse aileleri tanımıyordu. Hem baba hem de oğlunu bıçaklamışlar. Biz de kızlara ve hanıma müdahale edebildik. Olayın ne olduğunu biz de bilmiyoruz.” dedi.

“Gördüğüme göre çocuğun kalp tarafında hep kan vardı”

Bir diğer mahalle sakini Ahmet Dursun ise dışarıdan bağırma sesleri geldiğini belirterek, “Balkona çıktığımızda çocuk ‘baba’ diye bağırıyordu. Gördüğüm kadarıyla çocuğun kalp tarafında kan vardı. Yaklaşık 2-3 saniye sonra ikisi de yere yığıldı. Diğer ikisi ise kaçtı. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama diğer ikisi de büyüktü.” ifadelerini kullandı.

Olayın tüm ayrıntıları henüz netleşmedi. Polis tarafından yapılan soruşturma devam ediyor.

Yenimahalle Politika Güvenlik 3-sayfa ankara Polis Çocuk Kavga Olay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.