DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Ankara’da Çoban Köpeği Kavgası: 7 Yaralı
6 okunma

Ankara’da Çoban Köpeği Kavgası: 7 Yaralı

ABONE OL
Eylül 18, 2024 09:56
Ankara’da Çoban Köpeği Kavgası: 7 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Haymana ilçesinde, yol yapım çalışmaları sırasında trajik bir olay yaşandı. Yol işçilerinin bir çoban köpeğini ezerek öldürmesiyle başlayan olay, arbedeye ve toplamda 7 kişinin yaralanmasına yol açtı.

Olay, dün sabah saatlerinde Eskikışla Köyü’nde meydana geldi. Çobanlık yapan Osman Özcan’ın köpeği, yol yapım işçilerine havladı. Bunun üzerine işçiler köpeğe taşlarla karşılık verdi. Özcan, köpeğinin zararsız olduğunu söyleyerek işçileri uyardı, ancak bir işçi köpeği şirketin kamyonetleriyle ezerek öldürdü. Bunun üzerine Özcan ve işçiler arasında kavga çıktı.

Özcan, kendisine saldıran 9 kişiye elindeki tüfekle karşılık verdi. Silahından çıkan saçmalar, 3 işçiyi yaraladı. Yaralı işçiler ve diğer işçiler kamyonetle bölgeden kaçtılar.

Bir süre sonra, şirket çalışanları kamyonetle Özcan’ı ezmeye çalıştı. Kovalamaca sırasında Özcan, Seyit Yıldırım idaresindeki 44 AER 699 plakalı otomobile binmeye çalıştı. Bunun üzerine şirket çalışanları kasıtlı olarak kamyonetlerini Yıldırım’ın otomobiliyle çarpıştırdı.

İşçilerin saldırıları devam etti. Özcan’ın babası Yılmaz Özcan ve otomobildeki kişilere taş ve sopalarla saldırdılar. Uzun süren kavgada 7 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri arbedeyi yatıştırdı. Özcan ve babası, Yıldırım ve otomobildeki 6 yaşındaki bir çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Şüpheliler ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yerel Haberler Hayvan Hakları Politika İnceleme Jandarma Güvenlik Haymana 3-sayfa ankara Kavga

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP