DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21541790.38312%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Ankara’da ‘cinli köy’ olarak bilinen yerde ceset bulundu
27 okunma

Ankara’da ‘cinli köy’ olarak bilinen yerde ceset bulundu

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 09:56
Ankara’da ‘cinli köy’ olarak bilinen yerde ceset bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Sincan ilçesindeki Kayı köyü, halk arasında “cinli köy” olarak biliniyor. Bu köyü ziyaret eden üç arkadaş, Alperen Yılmaz, Ali Kirman ve Abdullah Demir, sosyal medya içerikleri için video çekmeye gitmişti. 18 Ağustos tarihinde gerçekleşen olayda, arkadaşlar köyde yaşlı bir adamın cansız bedenini buldu.

Üç arkadaş, köyde paranormal olaylar yaşandığı söylentilerini duyunca, “cinli köy” olarak bilinen Kayı köyüne gitmeye karar verdi. Sosyal medya içerikleri için buraya gelen arkadaşlar, köyde bulunan bir erkeğin hareketsiz yattığını fark etti. İlk başta adamın baygın olduğunu düşünen arkadaşlar, yakından bakınca adamın öldüğünü anladı. Videoyu kapatıp hemen yetkililere haber verdiler.

“Paranormal olaylarla karşılaşabilir miyiz diye düşünüyorduk” diyen Alperen Yılmaz, “Yakınlarda bir yerde paranormal olayların yaşandığı söylentilerini duymuştuk. Araştırmanın sonunda Kayıköy’de garip olayların yaşandığını öğrendik. İlgi çekici bir olayla karşılaşırız diye düşünerek oraya gitmiştik. Böyle bir olayla karşılaşınca çok kötü olduk” dedi.

“Cesedi bulmasaydık çürüyebilirdi” diyen Yılmaz, “Kamerayı elime aldığım anda hareketsiz yatan birini gördüm. Ali’ler de adamı canlı sandı. Ben ‘adam ölmüş’ dedim. Yanına gittiğimizde amcanın öldüğünü gördük. Olayı yaşadığımız yerde jandarmaları aradık. Daha sonra videoyu sosyal medyada sansürlü olarak paylaştığımda inanmayanlar oldu. Fakat amcanın ailesi bana ulaştı. Onu bulduğumuz için teşekkür ettiler. Allah korusun biz bulamasaydık cesedi çürüyebilirdi. Yabani hayvanlar var doğada. Aldığımız kötü yorumların yanında bu dua da bize yetti. Bize ‘Allah razı olsun’ dediler ve teşekkür ettiler” dedi.

“Köyün adı çıkmış, insan istemsizce korkarak yaklaşıyor” diyen Ali Kirman, “Köyün içine girdikten sonra videoyu açtığımızda arkadaşım birini fark etti. Biraz yaklaşınca da öldüğünü anladık. Jandarma ekiplerine haber verdik. Çok kötü bir duygu, köyün zaten adı çıkmış insan istemsizce korkarak yaklaşıyor. Orada duygularım gerçekten birbirine çok karıştı” şeklinde konuştu.

“Köyde zaten iki kişi yaşıyormuş” diyen Abdullah Demir de “Cenazenin öldüğünü anlayınca hemen polisi aramak aklımıza geldi. Polisi aradık ve jandarma ekipleri geldi. Ambulans da geldi. Ambulanstaki çalışanlar ve jandarmalar kokudan ilk başta yanaşamadılar. Cenazenin ne zaman öldüğünü tam bilmiyorum. Köyde iki kişi yaşıyormuş. Bu iki kişiden biri olan bu amcanın gece gece vefat ettiğini söylüyorlar ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Olay sonrasında jandarma ekipleri ifadelerimizi aldılar. İfadeden sonra bıraktılar bizi. Aslında köy heyelandan dolayı boşaltılmış. Fakat bazı sosyal medya içerik üreticileri ‘cinli köy’ olarak paylaşmış burayı köyün muhtarı da gelip ‘öyle bir şey yok’ dedi bize. Biz de aslında bunu araştırmak için gelmiştik” dedi. – ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa ankara Olay 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.