DOLAR 34,1455 0.02%
EURO 38,0783 0.42%
ALTIN 2.886,670,05
BITCOIN 2168974-0.18029%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankara’da cinayet şüphelisi yakalandı
6 okunma

Ankara’da cinayet şüphelisi yakalandı

ABONE OL
Eylül 24, 2024 07:56
Ankara’da cinayet şüphelisi yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da yaşanan korkunç bir olayda, şüphelinin arkadaşını öldürdükten sonra evini ateşe vererek cinayeti gizlemeye çalıştığı ortaya çıktı. Olay, Çankaya ilçesindeki bir evde meydana geldi. 65 yaşındaki Ü.U., kendi evinde misafir olarak bulunan arkadaşı S.K. (62) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma şiddetlenerek iki arkadaş arasında kavgaya dönüştü. Şüpheli S.K., arkadaşını çekiçle başından yaraladıktan sonra düşme süsü vermeye çalışarak evi ateşe verdi ve olay yerinden kaçtı.

Mahalle sakinleri dumanı fark ederek itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra Ü.U.’nun cesediyle karşılaştı. Olayın polise bildirilmesi üzerine başlatılan incelemede, Ü.U.’nun yanarak değil, darp edilerek öldürüldüğü ve evin kasıtlı olarak ateşe verildiği tespit edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli S.K.’yi yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

Polis tarafından aranması üzerine şüpheli S.K., şehir dışına çıkma numarası yaparak kendini gizlemeye çalıştı. Önce otogara giderek şehir dışına çıkıyormuş gibi hareket etti, ardından ise Çankaya’nın Esat Mahallesi’nde saklandı. Polis ekipleri uzun süren bir takip sonucunda şüpheliyi bir eğlence mekanında yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden S.K., “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” şeklinde konuştu. Gözaltına alınan şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi. – ANKARA

Yerel Haberler Politika 3-sayfa Gözaltı Çankaya Cinayet ankara Polis Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.