DOLAR 34,1376 0%
EURO 38,0615 0.36%
ALTIN 2.890,030,18
BITCOIN 21739040.09396%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankara’da Arkadaşını Çekiçle Öldüren Zanlı Yakalandı
6 okunma

Ankara’da Arkadaşını Çekiçle Öldüren Zanlı Yakalandı

ABONE OL
Eylül 24, 2024 07:56
Ankara’da Arkadaşını Çekiçle Öldüren Zanlı Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Çankaya ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, 65 yaşındaki Ü.U., arkadaşı S.K. (62) tarafından çekiçle vurularak öldürüldü. S.K., cinayeti gizlemek için evde yangın çıkarmış ve olayı yangın gibi göstermeye çalışmıştı.

Olay, Yaşamkent Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Bir evde çıkan yangının ardından Ü.U.’nun cesedi bulundu. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı ve Ü.U.’nun başına darbe aldığı ve düşme süsü verilerek öldürüldüğü sonucuna vardı.

Çevredeki iş yerleri ve apartmanların güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli S.K.’nin olaydan kısa bir süre önce evden çıktığını tespit etti.

Polis ekiplerini yanıltmak amacıyla AŞTİ’ye giden S.K., bir süre burada yolcu gibi davranarak kendisini saklamaya çalıştı. Ancak polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında bulundu ve yakalandı.

Gözaltına alınan S.K., ilk ifadesinde suçunu itiraf etti. “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim.” diyen S.K., Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Politika Güvenlik Olaylar 3-sayfa Cinayet Çankaya ankara Güncel Polis Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP