DOLAR 34,2548 0.07%
EURO 37,2396 0.02%
ALTIN 3.014,020,63
BITCOIN 2331648-0.04974%
İstanbul
15°

AÇIK

15:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan: "Takım Performansından Memnunum"
8 okunma

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan: "Takım Performansından Memnunum"

ABONE OL
Ekim 21, 2024 08:56
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan: "Takım Performansından Memnunum"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Keçiörengücü’nün teknik direktörü Ersan Parlatan, takımının performansından memnun olduğunu açıkladı. Parlatan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keçiörengücü’ndeki çalışmalarını ve hedeflerini paylaştı.

Almanya’da futbola başlayan Parlatan, gençlik yıllarında çeşitli altyapı takımlarında ve eyalet karmalarında oynadı. Almanya Genç Milli Takımı’nda da forma giydi. Gençlik yıllarında birçok teklif almasına rağmen, babasını erken yaşta kaybetmesi ve sakatlıklar yaşamasından dolayı kariyerinde bazı aksilikler yaşadığını belirtti.

1997 yılında Gençlerbirliği’ne transfer olan Parlatan, 5 yıl Türkiye’de profesyonel futbol oynadı. Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mersin ve Elazığ takımlarında da forma giydi. Ankara’da eşini tanıyan Parlatan, burada evlendi ve ikiz kızları dünyaya geldi. 2002 yılında çeşitli nedenlerden dolayı Almanya’ya dönen Parlatan, 2019’a kadar çeşitli takımlarda futbol oynadı ve daha sonra teknik direktörlük yapmaya başladı.

Parlatan, 2019 yılında İlhan Palut’un yanına Göztepe’ye yardımcı antrenör olarak gitti. Daha sonra Konyaspor’da da yardımcı antrenörlük yaptı ve sonrasında tekrar teknik direktör olarak Almanya’ya döndü. Geçen sezon Bandırmaspor’u çalıştıran Parlatan, bu sezonun başında Ankara Keçiörengücü ile anlaştı.

Parlatan, Keçiörengücü ile hedeflerinin uyuştuğunu ve şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini belirtti. Takımda birçok değişim yaşandığını ve transferler yapmak zorunda kaldıklarını ifade eden Parlatan, genel anlamda takımın performansından memnun olduğunu söyledi.

Trendyol 1. Lig’de 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi ile 13 puan toplayarak 7. sırada yer alan Keçiörengücü’nün, çoğu maçta rakiplerine göre daha yakın galibiyete olduğunu belirten Parlatan, Pendikspor maçında geriye düşmelerine rağmen ikinci yarıda iyi oynadıklarını söyledi. 8 hafta içinde bazı beraberliklerin galibiyete dönüşebileceğini ve en üzücü durumun iç sahada Bandırmaspor’a son dakika golüyle yenilmek olduğunu belirtti.

Parlatan, kaybetmeme alışkanlığı kazanmanın ve direnç göstermenin önemli olduğunu vurguladı. Takım halinde en iyi performansı sergilediklerini belirten Parlatan, genç oyunculara da fırsat verdiklerini ve kulübün hem yarışmayı hem de gelişmeyi hedeflediğini ifade etti. Lige en iyi şekilde en üst sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.

Parlatan, bir Ankara takımının Süper Lig’de olmamasının üzücü olduğunu belirtti. Başkent takımlarının durumuna değinen Parlatan, Keçiörengücü’nün aile havasıyla başarılı olma şansının yüksek olduğunu ve takıma güvendiğini söyledi.

Ankara takımlarının Süper Lig’de olmamasının nedenlerini bilmediğini ancak bunun bir nedeninin olduğunu da belirten Parlatan, Keçiörengücü’nün alt yapı çalışmalarına da destek verdiğini söyledi. Alt yapı koordinatörüyle sürekli iletişim halinde olduklarını ve genç oyunculara fırsat verdiklerini belirtti.

ankara

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.