DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2146242-1.29426%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ANA KADROYA GİREN İSİM! MasterChef’te yedeklerden ana kadroya giren son isim belli oldu!
16 okunma

ANA KADROYA GİREN İSİM! MasterChef’te yedeklerden ana kadroya giren son isim belli oldu!

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Bir elemenin gerçekleştiği Masterchef Türkiye'de yedeklerden bir isim daha ana kadroya dahil oldu.

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 07:13
ANA KADROYA GİREN İSİM! MasterChef’te yedeklerden ana kadroya giren son isim belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef Türkiye’nin ana kadrosu tamamlandı ve yarışmanın heyecanı iyice arttı. İlk elenen yarışmacı Serhat oldu ve veda anı hem izleyiciler hem de diğer yarışmacılar için beklenmedik bir gelişmeydi. Bu hafta da pazar günü bir yarışmacı daha MasterChef’e veda edecek.

Haberin Devamı

TAKIM OYUNUNU MAVİ TAKIM KAZANDI

Bu hafta oynanan takım oyununda Mavi takım, Kırmızı takımı 2-1’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Kaan, Kerem, Deniz, Ezgi, Zeynep ve Emre, hafta sonunda eleme adayı oldular.

ZÜBEYDE ANA KADROYA KATILDI

Geçtiğimiz hafta yapılan yarışmada Zübeyde, MasterChef ana kadrosuna katılmayı başardı.

Masterchefe yeni isim Ana kadroya katılan kişi belli oldu

KAKAO İLE YARATICI TABAKLAR

Eleme gecesinden önce, yedeklerden bir yarışmacı daha ana kadroya katılma şansı yakaladı. Yarışmacılar, yaratıcı tabaklar hazırlamak için kakao kullandı. Yaratıcı tabaklar turunda başarılı olan 6 yarışmacı, Huriye, Akın, Sercan, Adel, Erim ve Şirin ikinci tura geçmeye hak kazandı.

Sercan’ın tabağı şefler tarafından büyük beğeni topladı. Mehmet Şef, “Sunumu biraz daha iyi olsaydı sana kaşık düşünürdük” diyerek övgülerini dile getirdi. Ancak Sercan, ikinci turda istenen başarıyı yakalayamadı.

Haberin Devamı

İKİNCİ TURDA TOM YUM GOONG ÇORBASI

Yarışmacılar, ikinci turda Tom Yum Goong çorbası hazırladılar. Tayland çorbası için yarışmacılara 45 dakika süre verildi.

ŞİRİN MASTERCHEF’E KATILDI

MasterChef ana kadrosuna katılma şansını kazanan yarışmacı Şirin oldu. Şirin, “Acayip mutluyum. 2 senelik emeğimin karşılığını aldığını düşünüyorum. Sonunda ana kadrodayım.” diyerek sevincini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP