DOLAR 34,0390 -0.11%
EURO 38,1211 0.44%
ALTIN 2.831,711,04
BITCOIN 21538665.92016%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

20:34

YATSIYA KALAN SÜRE

Amsterdam’da tek Türk! Melis Sezen fırtına gibi esti
14 okunma

Amsterdam’da tek Türk! Melis Sezen fırtına gibi esti

'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Melis Sezen, Amsterdam'a gitti. Amsterdam Septimius Ödülleri’nin tek Türk oyuncu adayı olan isim, tercih ettiği kombiniyle göz kamaştırdı.

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 07:43
Amsterdam’da tek Türk! Melis Sezen fırtına gibi esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melis Sezen, Kanal D’de yayınlanan “Sadakatsiz” dizisindeki Derin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ve sonrasında “Gülcemal” dizisinde başrolü üstlenen başarılı bir oyuncu. Kariyeri hızla yükselen Sezen, magazin dünyasında da adından sıkça söz ettiriyor.

Son olarak Murat Ünalmış ile birlikte rol aldığı “Gülcemal” dizisiyle Amsterdam Septimius Ödülleri’ne katılan Melis Sezen, bu önemli etkinlikte ülkemizi temsil etti.

Her yıl Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenen Septimius Ödülleri, Emmy, BAFTA ve Oscar gibi prestijli ödüllerin sahibi isimlerin buluşma noktası.

Melis Sezen, Amsterdam Tuschinski Theater’da gerçekleştirilen törende “Gülcemal” dizisindeki rolüyle sahneye çıktı ve göz kamaştırdı.

Amsterdamda tek Türk Melis Sezen fırtına gibi esti

Yakında Kerem Bürsin ile başrolü paylaşacağı “Son of a Rich” filmiyle gündemde olan Melis Sezen, gecede kırmızı bir elbiseyle şıklığıyla göz doldurdu.

Zarif ve iddialı tarzıyla gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Melis Sezen, özellikle kırmızı elbisesi ve ışıltılı gülümsemesiyle geceye damgasını vurdu.

Amsterdamda tek Türk Melis Sezen fırtına gibi esti

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.