DOLAR 34,2718 0.03%
EURO 37,4306 0.07%
ALTIN 2.919,580,09
BITCOIN 22637305.11311%
İstanbul
20°

AÇIK

05:44

SABAHA KALAN SÜRE

Ampute Milli Futbol Takımı Neşet Ertaş’ın Kabrini Ziyaret Etti
9 okunma

Ampute Milli Futbol Takımı Neşet Ertaş’ın Kabrini Ziyaret Etti

ABONE OL
Ekim 14, 2024 08:48
Ampute Milli Futbol Takımı Neşet Ertaş’ın Kabrini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Ampute Milli Futbol Takımı, Neşet Ertaş’ın Anısına Dua Etti

Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Ampute Milli Futbol Takımı, Kırşehir’deki kamp çalışmalarına ara vererek, “Bozkırın Tezenesi” Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret etti.

Arnavutluk’ta düzenlenecek şampiyonaya hazırlanan milli takımın teknik heyeti ve oyuncuları, Neşet Ertaş’ın Bağbaşı Mahallesi’ndeki mezarı başında dua etti.

Teknik Direktör İsmail Temiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırşehir’de yoğun bir şekilde antrenman yaptıklarını belirtti. Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret ederek ruhuna Fatiha okuduklarını söyleyen Temiz, “Kendisi büyük bir değerdi. En azından mezarını ziyaret etme fırsatımız oldu. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Milli takım oyuncularından Umutcan Köse, kamp için geldikleri Kırşehir’de Neşet Ertaş’ın eserlerini ve türkülerini unutmadıklarını belirterek, “Çok sevdiğimiz Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret ettik.” diye konuştu.

Bir diğer milli futbolcu Eyüp Alpaslan ise, “Neşet Ertaş’ın türkülerini severek dinliyordum. Kırşehir’de kabrine geldik, dua ettik. Allah mekanını cennet eylesin.” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler Kültür Sanat Neşet Ertaş Futbol Kültür Sanat Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP