DOLAR 34,2461 0.08%
EURO 37,0934 0.12%
ALTIN 2.992,45-0,09
BITCOIN 2319277-1.18875%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

05:51

SABAHA KALAN SÜRE

Amerika’ya yerleşmişti! Meltem Miraloğlu rehin tutulduğunu açıkladı
8 okunma

Amerika’ya yerleşmişti! Meltem Miraloğlu rehin tutulduğunu açıkladı

Kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenerek Amerika’ya yerleşen oyuncu Meltem Miraloğlu, yardım çağrısında bulundu. Ünlü isim, kimliklerinin çalındığını ve bu sebeple Türkiye’ye dönemediği söyledi.

ABONE OL
Ekim 16, 2024 06:58
Amerika’ya yerleşmişti! Meltem Miraloğlu rehin tutulduğunu açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meltem Miraloğlu, “Hayat Devam Ediyor” dizisindeki çocuk gelin rolüyle tanınan bir isim. Birkaç yıl önce, kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmesiyle gündeme gelen Miraloğlu, yaşadığı evlilik sorunlarıyla tekrar konuşuluyor.

Miraloğlu, evliliğinde yaşadığı zorlukların ardından kimlik ve belgelerinin çalındığını ve Amerika’da rehin tutulduğunu iddia etti.

AMERİKA’DA REHİN TUTULUYORUM

“Ben Meltem Miraloğlu. Diyarbakır’da doğdum ve çocukluğumdan beri tiyatro, sinema ve diziye gönül verdim. Başrolünü oynadığım dizi, 13 ülkede milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Bu açıklamayı basına röportaj olarak değil, tüm televizyonlara suç duyurusu olarak yapıyorum. Amacım, bu videoların İngilizce altyazı ile Amerikan İnsan Hakları Mahkemesine ulaştırılması. Avukat temin edilmesini ve haklarımı savunmak istiyorum. Kimliğimin çalınması nedeniyle Amerika’da rehin tutuluyorum ve Türkiye’ye girişimi engelleniyor. Amerikan vatandaşlığını almak ve özgürlüğümü kazanmak istiyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP