DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 23083150.51075%
İstanbul
18°

AÇIK

05:41

SABAHA KALAN SÜRE

Alman efsaneden 'Bu kadarı da fazla' dedirten Nuri Şahin iddiası: Söylemek bana düşmez ama…
7 okunma

Alman efsaneden 'Bu kadarı da fazla' dedirten Nuri Şahin iddiası: Söylemek bana düşmez ama…

Sezon başında Edin Terzic'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçen Nuri Şahin, son haftalarda kötü günler geçiriyor. Real Madrid karşısında 2-0'dan...

ABONE OL
Ekim 27, 2024 10:33
Alman efsaneden 'Bu kadarı da fazla' dedirten Nuri Şahin iddiası: Söylemek bana düşmez ama…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonun başında Borussia Dortmund’un başına geçen Nuri Şahin, futbolculuk kariyerinde efsanesi olduğu sarı-siyahlı kulüpte zorlu bir dönem geçiriyor.

Şahin’in yönetiminde sekiz lig maçında 13 puan toplayan Dortmund, yedinci sırada yer alıyor ve zirveden yedi puan geride bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk iki maçını kazanan Dortmund, son olarak Real Madrid’e 2-0 önde olduğu maçta 5-2 mağlup oldu. Ligdeki Augsburg yenilgisinden sonra da Şahin’in geleceği tartışılmaya başlandı.

EFSANE İSİMDEN ÇARPICI İDDİA

Alman futbolunun efsane isimlerinden Dietmar Hamann, Şahin hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Hamann, Alman basınına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “10 maçın ardından, birçok oyuncunun artık Şahin’i istemediğini hissediyorum. Oyunculara fazla güç verilmiş. Teknik direktörlüğün kimin olacağına hala kulüp karar veriyor. Herkes yönetimin emrinde olmalı. Oyuncular kulübün çalışanlarıdır. Bu, onların kararı değil. Bir iki oyuncunun bu durumdan faydalandığını düşünüyorum.”

NURİ ŞAHİN’İ İSTEMEYEN OYUNCULAR KİMLER?

Hangi oyuncuların Şahin’i istemediği sorulduğunda Hamann, “Kim olduklarını tahmin ediyorum ama bunu söylemek bana düşmez. Şimdi kulüp olarak ne yapacaksınız? Oyuncuların istediği gibi her zaman teknik direktörü değiştiremezsiniz! Buna kulüp karar verir.” cevabını verdi.

Alman efsaneden Bu kadarı da fazla dedirten Nuri Şahin iddiası: Söylemek bana düşmez ama...

DORTMUND YÖNETİMİNDEN ŞAHİN’E TAM DESTEK

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastien Kehl, Şahin’in geleceği hakkında sorulan soruya yanıt verdi: “Hiç şüphe yok! Nuri ile her gün çalışıyorum. Maçlara nasıl hazırlandığını ve stratejileri nasıl planladığını görüyorum. İyi yönlerini geliştiriyoruz ve antrenmanlarda önemli unsurları uyguluyoruz. Bu konuda sıkı çalışıyoruz ve bu yüzden birlikte yolumuza devam ediyoruz. Hiç şüphe yok, tamamen onun arkasındayız.”

Borussia Dortmund Salı günü kupada Wolfsburg ile karşılaşacak. Ardından ise Cumartesi günü RB Leipzig ile kritik bir maça çıkacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.