DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Alişan, Erzurum’da unutulmaz bir konser verdi
14 okunma

Alişan, Erzurum’da unutulmaz bir konser verdi

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 07:49
Alişan, Erzurum’da unutulmaz bir konser verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da unutulmaz bir konser deneyimi yaşandı. Alişan, Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin bir parçası olarak, Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda sevenleriyle buluştu.

Alişan, “Hele Bi”, “İkimize Birden”, “Var Ya”, “Olay Bitmiştir”, “Naze” gibi popüler şarkılarını seslendirerek dinleyicilerini coşturdu. Konserde, türküleri de repertuarına dahil eden Alişan, müzikseverleri adeta büyüledi.

Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal’ı anmak için sahneye çıkan Alişan, Erkal’ın unutulmaz şarkılarını seslendirerek ona saygılarını sundu. “Mekanın cennet olsun İbrahim Abi, bütün dualarımız ona gitsin. İnşallah bizi de size böyle sevdirir Allah” diyerek duygusal anlar yaşattı.

Seyirciler arasında fark ettiği bir seyyar satıcıyı sahneye davet eden Alişan, Cumali isimli satıcının bütün tatlılarını satın alarak sahne arkasında çalışanlarla paylaştı. Alişan, sahnede tatlı yerken yazılan dövizleri okuyarak seyircilerle sohbet etti.

Filistin’i unutmayan Alişan, konser sırasında Filistin direnişine destek konuşması yaptı. “7-8 aydır yapılan bir katliam var ve bütün dünya uyuyor. Kalbimizle, dualarımızla onlarlayız. İnşallah bir gün insanlık utanacak. İnşallah oradaki zulüm son bulacak” diyerek duygularını dile getirdi.

Binlerce kişinin aynı anda halay çektiği konseri, Alişan Erkal’ın “Canısı” şarkısıyla sonlandırdı. On binlerce müzikseverin katıldığı konser, Erzurumlulara unutulmaz bir eğlence sunarak büyük bir coşkuyla sona erdi. – ERZURUM

İbrahim Erkal Filistin erzurum Alişan Sanat Müzik Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP