DOLAR 34,2838 0.33%
EURO 37,5025 -0.07%
ALTIN 2.914,230,87
BITCOIN 20965130.08506%
İstanbul
26°

AÇIK

16:04

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Alfa Romeo, Paris Otomobil Fuarı’nda Yeni Hibrit Modellerini Tanıtacak
2 okunma

Alfa Romeo, Paris Otomobil Fuarı’nda Yeni Hibrit Modellerini Tanıtacak

ABONE OL
Ekim 11, 2024 10:38
Alfa Romeo, Paris Otomobil Fuarı’nda Yeni Hibrit Modellerini Tanıtacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alfa Romeo, Paris Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyeri yapacak yeni modelleriyle otomobil dünyasına damgasını vuracak. Bu heyecan verici etkinlikte, markanın B segmentine dönüşünü simgeleyen Alfa Romeo Junior Speciale Ibrida dikkatleri üzerine çekecek.

136 beygir gücündeki hibrit Junior Speciale Ibrida, 156 beygirlik elektrik motoru ile birleşerek, estetik ve performansı bir arada sunuyor. 1,2 litrelik 3 silindirli motor ve 48V hibrit VGT sistemi, yüksek yakıt verimliliği sağlarken, elektrikli sürüş özelliği şehir içinde sessiz ve verimli bir deneyim sunuyor.

Fuarda, sportif tasarım ve performansın ön plana çıktığı bir diğer model ise Alfa Romeo Junior 280 Veloce olacak. Toplam 280 beygir gücüne sahip bu kompakt spor otomobil, üstün yol tutuşu ve sürüş dinamikleriyle dikkat çekiyor. Elektrikli motoru ve TorSen sınırlı kaymalı diferansiyel, hem şehir içinde hem de açık yollarda yüksek performans sunuyor. 400 litrelik geniş bagaj kapasitesiyle pratiklik sağlayan Junior 280 Veloce, kısa şarj süreleri ve hafif lityum-iyon akülerle daha hafif bir yapıya sahip.

Alfa Romeo 33 Stradale, yalnızca 33 adet üretilen el yapımı bir model olarak, fuarın ilgi odağı olacak. 1967’de piyasaya sürülen orijinal 33 Stradale’nin modern yorumu olan bu araç, tasarım ve teknolojik yenilikleri bir araya getiriyor. Estetik açıdan zarif hatlarıyla göz alıcı bir görünüme sahip olan 33 Stradale, minimalist iç tasarımıyla teknolojiyi sadelikle buluşturuyor.

Paris’te dünya prömiyeri yapacak bir diğer model ise Alfa Romeo Tonale MY25 olacak. Yenilenen iç mekanı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bu model, 160 beygir gücünde hibrit, 130 beygir gücünde dizel ve 280 beygir gücündeki Plug-In Hybrid motor seçenekleriyle sunuluyor. Yeniden tasarlanan orta konsol ve gösterge paneli, daha iyi bir sürüş deneyimi vadediyor.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Super Sport serisi Stelvio ve Giulia modelleriyle, markanın spor mirasına atıfta bulunuyor. 520 beygir gücünde sınırlı üretim olan bu seri, 2,9 litrelik V6 çift turbo motor, hafif karbon fiber gövde yapısı ve Akrapovic egzoz sistemi gibi performans unsurlarıyla donatılmış. Karbon fiber detaylar, sportif iç tasarım ve özel jantlar, bu seriye hem estetik hem de performans açısından üstün bir görünüm kazandırıyor.

Alfa Romeo Teknoloji Otomobil Ekonomi Paris

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.