DOLAR 34,1010 0.2%
EURO 38,0704 -0.02%
ALTIN 2.835,490,24
BITCOIN 21397791.69929%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Alanyaspor – Eyüpspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
5 okunma

Alanyaspor – Eyüpspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in ilk haftasında Alanyaspor sahasında Eyüpspor'u ağırlayacak. Geçtiğimiz sezonun sonuna doğru Fatih Tekke yönetiminde büyük bir ivme yakalayan...

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 09:34
Alanyaspor – Eyüpspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in yeni sezonu heyecanla başlıyor! Geçtiğimiz sezon 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Arda Turan’ın öğrencileri Eyüpspor, yeni sezonun ilk maçında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya ekibi, Fatih Tekke yönetiminde, geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

ALANYASPOR – EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN VE NEREDEN İZLENEBİLİR?

Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak bu heyecan dolu mücadelede Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Alanyaspor – Eyüpspor karşılaşması, 11 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Maçı beIN Sports 2’den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca, fanatik.com.tr’de maçın canlı anlatımı yer alacak.

VAR HAKEMİ BELİRLENDİ

Alanyaspor ile Eyüpspor arasındaki maçın VAR hakemliği Emre Kargın’a verildi.

ALANYASPOR’UN HEDEFİ AVRUPA

Fatih Tekke yönetiminde yeni sezona hazırlanan Alanyaspor, ligi ilk 5 sırada tamamlamayı hedefliyor. Antalya ekibinin kadrosunda Gaius Makouta, Florent Hadergjonaj, Sergio Cordva, Arnaud Lusamba, Yusuf Özdemir, Fatih Aksoy ve Furkan Bayır gibi önemli isimler bulunuyor.

GÖZLER ARDA TURAN’DA

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan ve Süper Lig’e yükselen Eyüpspor, Alanyaspor karşısında galip gelerek lige 3 puanla başlamak istiyor. Arda Turan, ilk kez Süper Lig maçında takımın başında yer alacak. Eyüpspor, kadrosunu Emre Akbaba, Dorukhan Toköz ve Mame Thiam gibi isimlerle güçlendirdi.

Alanyaspor - Eyüpspor maçı saat kaçta hangi kanalda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP