DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da Tatildeyken Havuzda Kaza: Hemşire Hayatını Kaybetti
37 okunma

Alanya’da Tatildeyken Havuzda Kaza: Hemşire Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 07:55
Alanya’da Tatildeyken Havuzda Kaza: Hemşire Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da tatil yapan 37 yaşındaki hemşire Hanım Kaya Orakcı, 24 Ağustos günü Konaklı Mahallesi’ndeki bir otelin havuzunda şezlongda güneşlenirken hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde yaşandı. Orakcı, eşi ve iki çocuğuyla birlikte tatilini geçiriyordu. Havuz kenarında dinlenirken, çatıdan düşen bir baca kapağı Orakcı’nın üzerine düştü. Yaklaşık 20 metre yükseklikten düşen 40×40 santimetre boyutlarındaki kapak, Orakcı’nın başına ve beline isabet etti. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Orakcı, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINIP, SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili olarak otelin genel müdürü M.D. gözaltına alındı ancak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

Yoğun bakımda tedavi gören Orakcı, ne yazık ki dün akşam hayatını kaybetti. Hakkari’de hemşire olarak görev yapan Orakcı’nın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Otelin güvenlik kamerası, Orakcı’nın üzerine baca kapağının düştüğü anları kaydetti. Görüntülerde, havuz kenarında şezlongda oturan Orakcı’nın üzerine kapak düştüğü, şezlongun yanındaki çocuğun ise kıl payı kurtulduğu, diğer tatilcilerin ve sağlık personelinin Orakcı’ya yardım ettiği anlar yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hanım Kaya Alanya Tatil Olay Hukuk Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP