DOLAR 34,1010 0.2%
EURO 38,0704 -0.02%
ALTIN 2.835,490,24
BITCOIN 21397791.69929%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya Belediyespor: Avrupa hedefi için kadrosuna güveniyor
10 okunma

Alanya Belediyespor: Avrupa hedefi için kadrosuna güveniyor

Alanya Belediyespor başantrenörü Serkan Oğuz, Efeler Ligi'nde play-off ve Avrupa hedefi için kadrolarını güçlendirdiklerini açıkladı.

ABONE OL
Eylül 6, 2024 09:18
Alanya Belediyespor: Avrupa hedefi için kadrosuna güveniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Serkan Oğuz: “Hedefimiz Play-Off, Sonra Avrupa!”

Serkan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada geçen sezon Efeler Ligi’nde gösterdikleri performanstan memnun olduklarını belirtti. Play-off hedeflerine ulaştıklarını ancak küçük şanssızlıklar nedeniyle Avrupa kupalarına katılma şansını kaçırdıklarını ifade eden Oğuz, “Geçen yıl ilk kez mücadele ettiğimiz ligde play-off’a kalmak ilk hedefimizdi. Sonrasında da Avrupa’ya gitmeyi çok istiyorduk, ancak tecrübesizlik mi, şanssızlık mı bilemiyorum, ilk play-off maçını 3-2 kaybettik. İkinci maçımızda ise ligin en skorer oyuncusu Saadat’ın trafik kazası geçirmesiyle planlarımız altüst oldu. Onun yokluğunda maçı da 3-2 kaybettik ve Avrupa şansını yitirdik. Yine de sahada pes etmeyen bir takım vardı” dedi.

Oğuz, bu sezonda da hedeflerinin aynı olduğunu belirterek, “Hedefimiz play-off, sonra da Avrupa. Bunun için de oyuncu kadromuzu güçlendirdik. Takımdaki 6 oyuncuyla tekrar anlaştık. Pasör ve pasör çaprazlarımızı koruduk. Kaptanımız Emin Gök ve orta oyuncumuz Uğur Kılınç ile de anlaştık. Romanya, Bursa, Akkuş Belediyespor, Hatay, Develi ve Arkas’tan oyuncularla kadromuza takviye yaptık” diye konuştu.

Geçen yıl yüksek bütçeli 6 takımla başa baş mücadele ettiklerini belirten Oğuz, bu sezon da bunu başaracaklarına inandığını ifade etti. “Bu yıl play-off’a gidemezsek bunun bir başarısızlık olarak görülmemesi gerekir. Bu sporda var. Her takım şampiyon olmak ister ancak yalnızca bir takım şampiyon olur. Amacımız eksiklerimizi gidermek ve yola devam etmek. Bu sezon da bunu yapmaya çalıştık. Kadromuza takviyeler yaptık. Geçen yıla göre daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Forma rekabeti olan bir kadromuz var. Bu konuda çok rahatım” dedi.

Oğuz, Türkiye Kupası ve hazırlık maçlarıyla lig hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, taraftarlara da çağrıda bulundu. Taraftar desteğinin bu sezon daha da artması gerektiğini belirten Oğuz, “Geçen sezon her maçta taraftarlarımızın desteğini hissettik, ancak bu desteğin çok daha fazla olması gerekiyor. Taraftarlarımızla ruhen birleşmek istiyoruz. Bu birleşmeyle de rakip takımlara daha fazla baskı kurabiliriz” diye konuştu.

Oğuz, voleybolu sevdirmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekleyerek, “Sürdürebilir bir voleybol hedefliyoruz. Bunun için de kadromuzda en az 2-3 Alanyalı sporcu olsun istiyoruz” dedi.

**GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU**

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP