DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

AK Partili Tuğrul Türkeş’ten Bahçeli’yi kızdıracak sözler: Gangsterliği size Türkeş mi öğretti?
  • 7/24 Haber izle
  • Gündem
  • 3.Sayfa
  • AK Partili Tuğrul Türkeş’ten Bahçeli’yi kızdıracak sözler: Gangsterliği size Türkeş mi öğretti?
21 okunma

AK Partili Tuğrul Türkeş’ten Bahçeli’yi kızdıracak sözler: Gangsterliği size Türkeş mi öğretti?

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 13:56
AK Partili Tuğrul Türkeş’ten Bahçeli’yi kızdıracak sözler: Gangsterliği size Türkeş mi öğretti?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in, Osman Kavala ve Gezi tutuklularını görme talebinde bulunması, siyasi arenada yeni bir tartışma başlattı.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın aktardığına göre, Türkeş, MHP’ye yönelik sert sözlerle karşılık verdi. Saymaz, “Neden hakaret etmeden düzgün bir tartışmanın tarafı olamıyorlar? Hakarete ne gerek var, anlamıyorum” şeklinde Türkeş’in sözlerini aktardı.

“HUKUKSUZ İHRAÇ EDİLDİM”

Tartışmaların hakaret boyutuna ulaşmasının nedenini soran Saymaz’a, Türkeş şu cevabı verdi: “2015 yılında anayasal görev olan seçim hükümetine katıldığım için hukuksuz bir şekilde MHP’den ihraç edildim. Daha sonra AK Parti’de yer alınca da hakaretlere maruz kaldım. Hem ihraç ettikleri, hem de partilerinde bulunmasını istemedikleri birinin başka bir partideki faaliyetleri onları neden bu kadar ilgilendiriyor? Rahatsız olmalarının sebebini anlayamıyorum.”

“GANGSTERLİĞİ SİZE TÜRKEŞ Mİ ÖĞRETTİ?”

Saymaz, “Acaba size yönelik bu üslubun sebebi soy isminiz olabilir mi? Alparslan Türkeş’in oğlu olmanız mı?” diye sordu. Tuğrul Türkeş ise şu yanıtı verdi: “Soy ismim onları neden rahatsız etsin ki? Onlar ondan geçiniyor. 30 yıldır soy ismimden ekmek yiyorlar. Sonra da Türkgün gazetesinde Türkeş’in çocuklarına saldırıyorlar. 30 yıldır mirasını yedikleri Türkeş’in kendi çocuklarını yetiştiremediğini söylüyorlar. Bunu kabul etmem mümkün değil, bir an için doğru kabul etsek bile, kendi evindeki çocuğu yetiştirememiş birinin, dağdaki çobanı nasıl adam ettiğini iddia etmeleri anlamına geliyor. ???Gangsterliği size Türkeş mi öğretti?”

MHP’LİLERDEN TEPKİLER

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından Tuğrul Türkeş’e şu ifadeleri kullandı: “Türkeş soyadına yakışmayan duruşsuzluğu ile tanıdığımız Tuğrul bey şimdi de Sorosçu Kavala’ya el uzatmış. Düştüğü zillet çukurundan ar etmediğini ve ciddiyetsizliğini bir kez daha göstermiştir.” MHP’li yöneticilerin yanı sıra Tuğrul Türkeş sosyal medyada da MHP’li hesaplar tarafından hedef haline getirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP