DOLAR 34,2922 0.01%
EURO 37,1150 0.23%
ALTIN 3.011,12-0,59
BITCOIN 23549612.41136%
İstanbul
17°

AÇIK

15:44

İKİNDİYE KALAN SÜRE

AK Parti Genel Başkanvekili Ala, partisinin Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu Açıklaması
6 okunma

AK Parti Genel Başkanvekili Ala, partisinin Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu Açıklaması

ABONE OL
Ekim 28, 2024 08:00
AK Parti Genel Başkanvekili Ala, partisinin Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Türkiye’nin ekonomisini geliştirmeye ve halkın refahını artırmaya devam edeceklerini vurguladı. Ala, Afitab Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, parti teşkilatlarının Türkiye’nin son yıllardaki kazanımlarında önemli bir rol oynadığını belirtti.

Ala, İsrail’in Filistin’deki katliamlarını ele alarak, İsrail’in Filistin halkını açlıkla, susuzlukla ve ilaçsızlıkla öldürdüğünü ve dünyanın bu olaylara kayıtsız kaldığını söyledi. Birleşmiş Milletler’in ağır bir vesayet altında olduğunu belirten Ala, Türkiye’nin siyaseti vesayetten kurtardığı için bu kadar yol katettiğini ancak Birleşmiş Milletler’in beş ülkenin vesayeti altında kaldığını ifade etti.

Ala, Karabağ’ın işgali sırasında Azerbaycan’a sadece iki tahliye helikopteri gönderebilen Türkiye’nin bugün ise bölgenin azad edilmesi için Azerbaycan’ın talep ettiği İHA ve SİHA’ları gönderen bir ülke haline geldiğini vurguladı.

Türkiye’nin ekonomisini üç kat büyüttüğünü ve bunu 13 kat daha büyütebileceğini söyleyen Ala, zaman zaman ekonomik sıkıntılar yaşandığını ancak bu sıkıntıların farkında olduklarını ve orta vadeli bir program hazırladıklarını belirtti. Ala, bu programın dünyada da kabul gördüğünü ve derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin ekonomik performansını iki not birden artırdığını söyledi.

Ala, “Bu programı uygulayarak ekonomimizi her kesimin refahını arttıracak biçimde geliştireceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Kongrede AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da konuşma yaptı.

Yerel Haberler Dış Politika Yenimahalle AK Parti Politika Ekonomi ankara

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP