DOLAR 34,1198 0.02%
EURO 38,1914 0.04%
ALTIN 2.921,850,26
BITCOIN 21741050.77867%
İstanbul
24°

AÇIK

19:04

AKŞAMA KALAN SÜRE

Ajax-Beşiktaş maçı öncesi son dakika! Resmî açıklama geldi…
5 okunma

Ajax-Beşiktaş maçı öncesi son dakika! Resmî açıklama geldi…

Beşiktaş, Ajax ile deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. hafta maçı öncesi siyah-beyazlı taraftarlara potansiyel ceza konusunda uyarıda bulundu. İşte...

ABONE OL
Eylül 25, 2024 07:33
Ajax-Beşiktaş maçı öncesi son dakika! Resmî açıklama geldi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi’nin ilk hafta maçında deplasmanda Ajax’a konuk olacak. Johan Cruijff Arena’da oynanacak karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde Beşiktaş’tan taraftarlarına bir uyarı geldi.

‘GİRİŞİMLERİMİZ SONUCUNDA…’

Kulüp yaptığı açıklamada, deplasmana gidecek taraftarlara uyarıda bulunarak şu bilgileri paylaştı: UEFA, geçtiğimiz sezon KF Tirana ile oynanan UEFA Konferans Ligi maçında meydana gelen tribün olayları nedeniyle Beşiktaş’a Avrupa kupası maçlarında taraftarlarına bilet satışına yasak getiren bir ceza vermişti. Bu ceza, kulübün girişimleri sonucunda 8 Ağustos 2025 tarihine kadar denetimli serbestliğe çevrildi.

Ajax-Beşiktaş maçı öncesi son dakika Resmî açıklama geldi...

‘OLAY MEYDANA GELMESİ HALİNDE…’

Ajax ile oynanacak maçta herhangi bir olay meydana gelmesi halinde, Beşiktaş taraftarları bir sonraki deplasman UEFA Avrupa Ligi maçında tribünlerde yer alamayacaklar. Kulübün maddi ve manevi zarara uğramaması ve taraftarların gelecekte deplasman maçlarında tribünlerde yer alabilmeleri için tribünde meşale yakılmaması ve sahaya yabancı madde atılmaması konusunda taraftarlar uyarıldı. Taraftarlardan maç boyunca sadece takımını desteklemeleri istendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.