Ankara’da deniz ürünleriyle uzmanlaşmış iki şef kardeş, Faruk ve Mehmet Gezen, menülerine yepyeni bir lezzet ekledi: ahtapot döner. Geleneksel Türk mutfağını deniz ürünlerine birleştirme konusunda uzmanlaşmış şefler, levrek şiş, simit levrek ve orkinos dönerinden sonra müşterilerine sunmak için ahtapot dönerini seçti. Bu sıra dışı döner, Ankara’da işletmelerinin dikkat çekici özelliklerinden biri haline geldi.
Şef Mehmet Gezen, son yıllarda farklı yemek videoları ile sosyal medyada büyük bir ilgi topladıklarını belirtiyor. “Balık dönerimizle Türkiye’de büyük yankı uyandırdık. Bunun üzerine daha da farklı bir lezzet yaratmak istedik ve ahtapot döner fikri ortaya çıktı. Bu fikri hayata geçirdik ve şimdi müşterilerimize sunuyoruz.” diye ekliyor.
Haberler.com / Beyza Nur Ergin – Gündem Soğuk Haber Gastronomi Turizm Ankara Yaşam”
GENEL
55 dakika önceGENEL
1 saat önceGENEL
1 saat önceGENEL
1 saat önceGENEL
3 saat önceGENEL
3 saat önceGENEL
3 saat önce