DOLAR 34,1186 0.29%
EURO 38,1589 0.23%
ALTIN
BITCOIN 2145188-0.35717%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Adana’da Polisler Okuldan Kaçan Öğrencileri Geri Götürdü
10 okunma

Adana’da Polisler Okuldan Kaçan Öğrencileri Geri Götürdü

ABONE OL
Eylül 10, 2024 07:49
Adana’da Polisler Okuldan Kaçan Öğrencileri Geri Götürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da eğitim öğretim yılı başladı ve polis ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve eğitim hayatlarına destek olmak amacıyla okul çevrelerinde yoğun denetimler gerçekleştirdi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik, Narkotik, Trafik Denetleme, Özel Harekat ve Çocuk Şube Müdürlükleri’nden oluşan ekipler, yeni eğitim döneminin ilk gününde okulların çevresinde geniş çaplı bir uygulama başlattı. Trafik ekipleri, okul çevresindeki yollarda taksi, minibüs ve otomobilleri durdurarak araç sürücülerinin belgelerini kontrol etti. Aynı zamanda, narkotik köpek ‘Oscar’ ile araçlarda arama yapıldı.

Okul çevresindeki bakkal ve kırtasiye dükkanlarını da ziyaret eden ekipler, vatandaşları uyuşturucu kullanımı ve trafik güvenliği konusunda bilgilendirdi. Bu sırada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, okuldan kaçmaya çalışan öğrencileri yolda durdurdu. Polis, öğrencileri nazikçe ikna ederek “Aileniz sizi geleceğiniz için okula gönderiyor. İlk günden kaçmayın. Hadi birlikte okula gidelim.” diyerek, onları okullarına geri götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Güncel Polis Adana

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP