DOLAR 34,1791 0.09%
EURO 38,2266 0.16%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21559670.0384%
İstanbul
23°

AÇIK

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Abdullah Avcı'ya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri…
18 okunma

Abdullah Avcı'ya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri…

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, play-off turu ilk maçında deplasmanda St. Gallen ile 0-0 berabere kaldı. Rapid Wien maçından...

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 07:34
Abdullah Avcı'ya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Konferans Ligi’nin play-off turunda mücadele eden Trabzonspor, ilk maçında deplasmanda St. Gallen’in konuğu oldu.

Bordo-mavililer, İsviçre ekibiyle oynadıkları zorlu mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, turu geçmek için 29 Ağustos’ta kendi sahasında St. Gallen’i ağırlayacak. Deplasmanda oynanan golsüz karşılaşmayı Fanatik yazarları analiz etti.

Abdullah Avcı iddialı konuştu: Çok büyük adımlar atacağız daha fazla video için

OLCAY ÇAKIR | HASRET KALINAN HÜCUM PLANI

Eldeki oyuncularla da doğru oyun üretilebileceği kanıtlandı. Transferler yöneticiler tarafından gerçekleştirilirken, teknik ekip doğru oyunu sahaya yansıtmak için çaba gösterdi. Trabzonspor’da taraftarlar ile yönetim arasındaki gerilimin temel nedeni, transfer eksikliklerine rağmen iyi bir oyun sergilenmemesi oldu. Transfer eksiklikleri, taraftarlar için güzel bir oyun izleme beklentilerini karşılayamadı. Ancak, dün gece oyunun gelişme gösterdiği ve temposunun arttığı gözlendi, bu durumun izleyen herkesi memnun ettiğine inanıyorum.

Turu geçeceğiz…

Abdullah Avcı’nın “Taraftarların yoğun tepkileri sonucunda Enis, Mendy ve Orsiç’i bu şekilde sahaya sürdüm” demesi, taraftarları tatmin etmedi. İlk yarıda hasret kalınan hücum zenginliği, pozisyonlar ve kaçan goller, Lawrence’in kurtarışlarıyla dikkat çekti. Dün gece uzun zamandır özlenen organize ve etkili bir oyun sergilendi. Trabzonspor bu turu evinde geçecek ve gruplara kalacaktır. Hocam, şimdi eksiklikleri konuşmak için uygun bir ortam var!

Abdullah Avcıya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri...

TUNÇ KAYACI | TALİHSİZLİK OLMAZSA TURU GEÇER

Bu görüşüm yalnızca Trabzonspor için değil, Avrupa kupalarında oynadığımız maçlar genelinde geçerli. 2. sınıf rakiplere karşı bile savunma yapmada zorlanıyoruz. Abdullah Avcı, taraftarlar tarafından eleştirilmesine rağmen İsviçre’de sahaya çıkardığı kadroyu gerçekçi buluyorum. Orta sahayı Okay ve Mendy ile güçlendiren Avcı, ağırlıklı olarak Balkan oyuncularını tercih etti. İlk yarıda hücumlar zaman zaman yediğimiz olsa da, oyunun kontrolünü elimizde tuttuk ve rakip kalede etkili olduk. Ancak final vuruşlarında yetersiz kaldık. İkinci yarıda baskımızı artırarak gol pozisyonları yakaladık.

Gücünü kabul ettirdi

90 dakikayı özetlersek, bu sezon Avrupa kupalarında oynadığı maçlara baktığımızda, dün gece İsviçre’de rakibine gücünü kabul ettiren bir Trabzonspor izledik. Özellikle Saviç-Denswill ikilisiyle birlikte Mendy’nin etkili performansıyla dikkat çekti. Eksik olan ise takım savunması kadar güçlü bir takım hücumu olmamasıydı. Bir talihsizlik olmazsa, Trabzonspor St.Gallen’i evinde yenerek turu geçeceğine inanıyorum.

Abdullah Avcıya mesaj: Oyunun güzelleşme emareleri...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP