DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0927 0.08%
ALTIN 2.863,521,22
BITCOIN 21638671.68619%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Abdullah Acıbadem’in 18 Kez Küçültülmüş Model Arabalar Koleksiyonu
11 okunma

Abdullah Acıbadem’in 18 Kez Küçültülmüş Model Arabalar Koleksiyonu

ABONE OL
Eylül 18, 2024 09:39
Abdullah Acıbadem’in 18 Kez Küçültülmüş Model Arabalar Koleksiyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’da otomobil tutkusu çocukluğundan gelen Abdullah Acıbadem, son 10 yıldır 18 kez küçültülmüş model arabaları koleksiyonu yapıyor. Galericilik yapan Acıbadem, 150’den fazla parçanın bulunduğu bu özel koleksiyonunu ofisinde sergilemek için ayrı bir köşe oluşturmuş.

Arabalara olan tutkusunun koleksiyon haline geldiğini belirten Acıbadem, “Otomobilin benim hayatımda çok özel bir yeri var. Yaklaşık 10 yıldır klasik araçlar ve minyatürleri topluyorum. Sonra bu koleksiyonumu nasıl daha iyi sergileyebilirim diye düşündüm ve bu duvarı özel olarak düzenledim. Otomobil benim için bir tutku, bu tutku da günümüzde çocuklarımızda da olduğu gibi devam ediyor,” dedi.

Acıbadem, koleksiyonundaki modellerin orijinal araçların 18 kat küçültülmüş halleri olduğunu ve iş yerine gelen müşterilerin bu minyatürlere büyük ilgi gösterdiğini söyledi. “İş yerimize hem şehir dışından hem de şehir içinden müşterilerimiz geliyor. Arabalarımızın çoğunu aşağıda görüp de ofisimize geldiklerinde minyatürlerini görmeleri, bir bakıma orijinal halinin 18 kez küçültülmüş halini görmek gibi oluyor. Herkes çok merak ediyor, biz de severek anlatıyoruz,” diye ekledi.

Acıbadem, özellikle çocukların koleksiyonuna büyük ilgi gösterdiğini ancak koleksiyonunu koruduğu için onlara veremediğini belirtti. “Çocuklarımız bu araçları çok istiyor ama koleksiyon olduğu için onlara veremiyoruz. Bunun yerine farklı hediyelerimiz oluyor. Koleksiyonu genişletmeye devam ediyorum, bu yüzden sınırı yok. Tabii ki ofisimizde yerimiz kalmadı. Her gittiğim yerde yeni model araçlar topluyorum,” dedi.

Otomobil Konya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP