DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21288941.97721%
İstanbul
28°

AÇIK

18:47

AKŞAMA KALAN SÜRE

AA Yönetim Kurulu Başkanı Karagöz, TEKNOFEST’te Varank ile Bir Araya Geldi
7 okunma

AA Yönetim Kurulu Başkanı Karagöz, TEKNOFEST’te Varank ile Bir Araya Geldi

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:47
AA Yönetim Kurulu Başkanı Karagöz, TEKNOFEST’te Varank ile Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, TEKNOFEST’in Adana ayağında, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ve komisyon üyelerini AA standında karşıladı.

TEKNOFEST Adana, T3 Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının öncülüğünde, çeşitli kamu kurumları, teknoloji şirketleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının dahil olduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı’nda düzenleniyor. Anadolu Ajansı ise etkinliğin global iletişim ortağı görevini üstleniyor.

Etkinliğin üçüncü gününde, Varank ve komisyon üyeleri AA standını ziyaret ettiler. Karagöz, komisyon üyelerine, ajansın İsrail’in Gazze’deki suçlarını detaylandıran “Kanıt” ve “Tanık” kitaplarını tanıttı.

Komisyon üyeleri kitapların içeriğini dikkatle takip etti. Karagöz, Filistin’deki soykırımın faillerini ele alan “Sanık” kitabına dair de bilgiler paylaştı.

Kaynak: AA / Mertkan Oruç – Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Anadolu Ajansı Mustafa Varank İnsan Hakları Teknofest Teknoloji Etkinlik Ekonomi Eğitim Medya adana

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.