DOLAR 34,1010 0.2%
EURO 38,0704 -0.02%
ALTIN 2.835,490,24
BITCOIN 21397791.69929%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

A Milli Futbol Takımı, İzlanda’yı İzmir’de ağırlayacak
14 okunma

A Milli Futbol Takımı, İzlanda’yı İzmir’de ağırlayacak

ABONE OL
Eylül 9, 2024 07:51
A Milli Futbol Takımı, İzlanda’yı İzmir’de ağırlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Takım İzlanda’yı İzmir’de Ağırlayacak

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi’nde İzlanda ile yapacağı ikinci maç için İzmir’e geliyor. 9 Eylül Cumartesi günü Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 21.45’te başlayacak. Milliler, Uluslar Ligi’ndeki ilk maçlarında Galler’e deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. Ancak Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, İzlanda maçında forma giyemeyecek.

Maç biletleri 250 TL ile 500 TL arasında satılıyor. İzmir ve Ege illerinden gelen futbolseverler, stadyumu tıklım tıklım doldurarak milli takımımızı destekleyecekler.

9 Eylül’de Milli Gurur

9 Eylül, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü. Bu özel günde milli takımımızın İzmir’de oynaması, bu tarihi daha da anlamlı hale getiriyor. Kurtuluş Savaşı’nın 102’nci yıldönümünde oynanacak maçta, Gürsel Aksel Stadı 2 yıl sonra A Milli Takım’ı ağırlama mutluluğunu yaşayacak. İzmir, yıllar boyunca Atatürk Stadı’nda milli maçlara ev sahipliği yapmış, ancak son dönemde A Milli Takım’ı özlemişti. 14 Haziran 2022’de Litvanya maçından sonra İzmir, tekrar milli takımın heyecanını yaşama şansına kavuştu.

2 Yıl Sonra Tekrar İzmir’de

Türkiye’nin en modern stadyumlarından biri olan Gürsel Aksel Stadı, 2020 yılında açıldı. Açılışından bu yana A Milli Takım’ın bir maça ev sahipliği yapmıştı. 14 Haziran 2022’de oynanan Litvanya maçı, Gürsel Aksel Stadı’nda gerçekleştirilmişti. 2021 ve 2023 yıllarında Türkiye Kupası finalleri de bu statta oynandı. Şimdi ise 9 Eylül’de, A Milli Takım’ın ikinci maçına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kadar yükselen A Milli Takım, şampiyonadan sonra ilk kez İzmir’de futbolseverlerle buluşacak.

Yıldızlar Sahada

Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Mert Günok, Abdülkerim Bardakcı gibi milli yıldızlar, İzmir ve Egeli futbolseverlerin önünde oynayacaklar. Şampiyonadan sonra ilk kez canlı olarak milli yıldızları izleme fırsatı yakalayan İzmirliler, stadyumu coşkuyla dolduracaklar.

Türkiye Futbol Federasyonu, stadyuma sadece passolig kart sistemine entegre edilmiş bileti olan seyircilerin girebileceğini açıkladı. Maç günü, stat kapıları 18.45’te açılacak. Stat çevresindeki yolların trafiğe kapatılacak olması nedeniyle, toplu taşıma araçlarının kullanılması tavsiye ediliyor.

A Milli Futbol Takımı Barış Alper Yılmaz Milli Takım İzlanda Güncel Futbol İzmir Spor Maç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP