DOLAR 34,2764 0.1%
EURO 37,6566 0.05%
ALTIN 2.912,76-0,29
BITCOIN 21828782.19402%
İstanbul
21°

AÇIK

18:44

AKŞAMA KALAN SÜRE

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali Başladı
7 okunma

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali Başladı

ABONE OL
Ekim 7, 2024 08:50
61. Antalya Altın Portakal Film Festivali Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Altın Portakal Film Festivali Geleneksel Kortej ile Başladı

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali, renkli bir kortejle başladı. Geçen yıl festivalin iptal edilmesi nedeniyle düzenlenemeyen kortej, bu yıl spor araçlarla gerçekleşti. Festivalin geleneksel kortejinde klasik araçlar yerine modern araçlar kullanıldı.

Kortej, Antalya Kültür Merkezi (AKM) önünden hareket etti. Sanatçılar, oyuncular ve sosyal medya fenomenleri, çiçeklerden yapılmış kolyeler taktılar ve araçlara binerek kortejde yer aldılar.

Kortej boyunca, Kemal Sunal, Adile Naşit, Tarık Akan, Münir Özkul, Filiz Akın, Sadri Alışık, Şener Şen gibi Yeşilçam sanatçılarının maskotları da vatandaşlarla buluştu ve büyük ilgi gördü. Vatandaşlar maskotlarla fotoğraf çektirdi ve korteji izleyenlere sevgi gösterisinde bulundu.

Kortejde ünlü sanatçılar Cihat Tamer, Şahnaz Çakıralp, Salih Güney, Mehmet Özgür, Necmettin Çobanoğlu ve sosyal medya fenomeni Ali Abdüsselam Yılmaz yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Salih Güney ile birlikte kortejdeki araçlardan birine bindi. Kortejdeki sanatçılar, yol boyunca onları bekleyen vatandaşlara çiçek dağıttı.

Usta sanatçı Gülsen Tuncer, boynunda Filistin bayraklarının yer aldığı bir şal takarak savaşı lanetlediğini söyledi.

Kortej, 100. Yıl, Güllük, Atatürk ve Işıklar caddelerini takiben Karaalioğlu Parkı içerisindeki eski belediye binası önünde sona erdi.

Festivalin açılış töreni, akşam saat 19:00’da kırmızı halı töreniyle gerçekleşecek. Açılış töreninde oyuncu Sedef Avcı sunum yapacak ve oyuncu Serhat Kılıç özel bir gösteri sunacak. Başarı Ödülü ve Onur Ödülleri de sahiplerini bulacak.

Film Festivali, Kültür Sanat, Etkinlik, Antalya, Magazin, Kültür, Sanat, Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP