DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154174-0.56289%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

40 Yıl Sonra Verilen Söz: Mahmut Çınar 10 Yaşındaki Hayalini Gerçekleştirdi
4 okunma

40 Yıl Sonra Verilen Söz: Mahmut Çınar 10 Yaşındaki Hayalini Gerçekleştirdi

ABONE OL
Eylül 21, 2024 07:40
40 Yıl Sonra Verilen Söz: Mahmut Çınar 10 Yaşındaki Hayalini Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahmut Çınar, çocukluğunda dayısının kendisine verdiği bir sözü 50 yaşında gerçekleştirdi. 10 yaşındayken Sakarya’da bulunan dayısının oto lastikçi dükkanına giderken, dayısının kendisine ‘okulu bitir, diplomanı al bu arabadan sana alacağım’ sözünü verdiği Çınar, diplomasını aldıktan sonra dayısının sözünü hatırlattı.

Dayısı Hayrettin Div de 40 yıl önce verdiği sözü yerine getirerek, kendi kullandığı aracı yeğenine hediye etti. Bu olay Çınar’ı çok duygulandırdı ve çocukluğunda yaşadığı güzel anıları hatırlattı.

Çınar, çocukken yapmak istediği işin peşinden giderek İstanbul’da bir lastikçi dükkanı açtı. Meslek Lisesi’ne kaydoldu ve önce kalfalık belgesini, daha sonra ustalık belgesini ve ardından usta eğitici belgesini aldı. Diplomasını alan Çınar, dayısına sözünü hatırlatarak ‘Ben diplomalarımı aldım, sıra sende, ben sözümü tuttum’ dedi.

Dayısı da 40 yıl önce verdiği sözü tuttu ve kendi kullandığı otomobili bularak Çınar’a hediye etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Çınar, otomobilin kendisine çocukluğunda yaşadığı güzel anıları hatırlattığını söyledi ve bu araçla birlikte çocukluğundaki güzel günleri tekrardan yaşayacağını dile getirdi.

Çınar’ın dayısının oğlu Bilal Div, Mahmut’un hayali olan arabayı biliyordu ve onu uzun zamandır duyuyordu. Mümtas Akgül’ün 1974 model aracı, Mahmut’un çocukluk hayallerini süsleyen araçtı. Bilal, Mümtas Akgül’le görüşerek aracı Mahmut’a hediye etmesini sağladı. Mahmut, bu müjdeli haberi duyunca inanmadı ve çok mutlu oldu.

Akgül de, 15 yıldır garajda sakladığı aracı hatır için Mahmut’a hediye ettiğini söyledi. Aracı yaklaşık 15 sene önce Ankara’dan bir arkadaşından almış ve sadece hafta sonları hava iyi olduğu zamanlarda kullanıyordu.

40 Yıl Sonra Verilen Söz: Mahmut Çınar 10 Yaşındaki Hayalini GerçekleştirdiKaynak: İhlas Haber Ajansı / BURAK CAN TOKYÜREK – Güncel

Mahmut Çınar Otomobil Güncel Çınar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP