DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

1995 Model Renault Broadway Off-road Aracına Çevrildi
8 okunma

1995 Model Renault Broadway Off-road Aracına Çevrildi

ABONE OL
Eylül 15, 2024 08:42
1995 Model Renault Broadway Off-road Aracına Çevrildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da sanayide, 1995 model bir Renault Broadway, görenleri şaşkına çeviren bir dönüşümle karşılaşmış. Sahibinin büyük bir özveriyle off-road arazi aracına çevirdiği bu otomobil, yıllarca sanayide çalışmış esnafın bile ilgisini çekmiş.

Tekerleklerinin yüksekliği ve modifiye edilmiş görünümüyle diğer araçlardan ayrılan Broadway, görenleri cep telefonlarını çıkartıp fotoğraf çekmeye teşvik ediyor. Yüksekliğiyle SUV ve jipleri bile geride bırakan araç, sanayi esnafı için ilgi odağı olmuş.

“17 yıldır sanayideyim, böyle ilginç bir araç görmedim,” diyen Suat Yılmaz, Broadway’in 4 çeker dönüşümüne hayran kalmış. “Sosyal medyada görmüştüm ama sanayiye nereden geldi bilmiyorum. Çok zevkli ve konforlu olacağını düşünüyorum. Bu araçla her yere gidebilirsiniz, bir off-road canavarı gibi,” diye eklemiş.

Atakan Kural ise Broadway’in uzun zamandır sanayide durduğunu ve her sabah işe giderken onu gördüğünü söylüyor. “Her defasında dönüp bakıyorum, çok dikkat çeken bir araç olmuş. Sahibinin çok zevkli birisi olduğunu düşünüyorum. Onunla tanışmak isterim,” diyen Kural, Broadway’in estetiğine vurgu yapmış.

Taner Pala ise aracın fotoğrafını çekmek için yanına geldiğini ve şok geçirdiğini belirtiyor. “Sanayide çalışıyorum, daha önce böyle bir araç görmedim. Nasıl bu hale getirmişler bilmiyorum. Broadway artık bir jip olmuş,” diyen Pala, Broadway’in dönüşümünün kendisini etkilediğini ifade ediyor.

Sanayi esnafı, Broadway’in benzersiz dönüşümü hakkında görüşlerini paylaşırken, aracın sosyal medyada zorlu arazi koşullarında başarılı olduğunu gösteren videolarının olduğunu da belirtiyorlar. – SAMSUN

Otomobil Renault Güncel samsun Yerel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP