DOLAR 34,2654 -0.02%
EURO 37,0446 0.01%
ALTIN 3.023,45-0,14
BITCOIN 23022300.09875%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:53

SABAHA KALAN SÜRE

15 Temmuz Gazileri Fetullah Gülen’in Ölümünü Davul Zurnayla Kutladı
14 okunma

15 Temmuz Gazileri Fetullah Gülen’in Ölümünü Davul Zurnayla Kutladı

ABONE OL
Ekim 22, 2024 07:47
15 Temmuz Gazileri Fetullah Gülen’in Ölümünü Davul Zurnayla Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Temmuz 2016 darbe girişiminin 8. yıl dönümünde, Fetullah Gülen’in ölüm haberi Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde toplanan 15 Temmuz gazileri tarafından coşkulu bir kutlama ile karşılandı. Davul zurna eşliğinde gerçekleşen kutlamada, gaziler sevinçlerini dile getirdiler.

Grup adına konuşan Mehmet Celal Almaz, Gülen’in ölüm haberinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, devlete ihanet edenlerin Türkiye’den uzakta, vatansız bir şekilde defnedileceğini vurguladı. Gülen’in ölümünden sonra, terör örgütü üyelerine seslenen Almaz, “Lideriniz öldü, artık aklınızı başınıza alın. Vatansız ölmek yerine tövbe edin ve devletimizden af dileyin. Bedelinizi ödeyin ve devletimizin şefkatine sığının” çağrısında bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı önünde helikopterden açılan ateş sonucu yaralanan gazi Emine Aydınbelge, “Gülen gibi terör liderleri ve onların peşinden gidenler, yaptıklarının bedelini ödeyecekler. Bu tür insanların yaptıkları yanlarına kalmıyor. Biz hem dünyada hem ahirette peşlerindeyiz. Rabbimize ve hakimlerimize güveniyoruz. Cezalarını çekecekler. Gülen’in ölümüyle FETÖ’nün bittiği anlamına gelmediğini herkesin bilmesi gerekiyor. Ülkemize göz dikenler ve farklı emelleri olanlar, hesap verecekler” şeklinde konuştu.

Gazi Ahmet Çaykara ise, iyilik veya kötülük yapan herkesin hesap vereceğini hatırlatarak, “Mahkemelerde Amerika’nın kuklalarıyla hesaplaştık. Bazıları cezalandırıldı, bazıları için ise hukuk süreci devam ediyor. Biz devlete inanan insanlar olarak hesaplaşmaya devam edeceğiz. Asıl hesaplaşmanın Mahkeme-i Kübra’da olacağına inanıyoruz. Orada Gülen ve onunla birlikte hareket edenlerle yüzleşeceğiz. Hakkımızı helal etmiyoruz” dedi.

İnsan Hakları Kültür Sanat 15 Temmuz Politika Güvenlik Yerel Hukuk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP